Sorun olmaz fazlası bile olur. Sistemin yarısı köşede görev beklerçoğunluklu olarak rekabetçi oynuyorum,hayatta kalma oyunlarıda oynadığımdan işlemciyi yüksek tutmak istedim ve hikayeli oyunlarıda oynamak istediğimden böyle bir sistem kurmak sizce uygun mudur?
oynarsın tabi kısmını anladım da başını anlamadımDiğer sorun yaratsın ki oynarsın tabi
''RTX 5070 ve Ryzen 7 7800x3d 1080p Sorunsuz Oynatır mı''çoğunluklu olarak rekabetçi oynuyorum,hayatta kalma oyunlarıda oynadığımdan işlemciyi yüksek tutmak istedim ve hikayeli oyunlarıda oynamak istediğimden böyle bir sistem kurmak sizce uygun mudur?
inanın ne yapacağımı bilmiyorum 5060 ve 7800x3d olmaz mı''RTX 5070 ve Ryzen 7 7800x3d 1080p Sorunsuz Oynatır mı''
Hakaret olmaz mı?![]()
5060 zaten alt seviye kart, 1080p olur ama 5070 te 2k hakkı bence.inanın ne yapacağımı bilmiyorum 5060 ve 7800x3d olmaz mı
monitörde alacağım bunların yanına baştan bir ekipman dizmeyi düşünüyorumMonitörün var mı şuan? Yoksa kullandığım ekranın linkini atabilirim uyguna almıştım ama artmış olabilir.
Rekabetçi oynadığın için bunu öneririm hikayeli oyunlar içinde bayağı iyi renk kalitesi vb.monitörde alacağım bunların yanına baştan bir ekipman dizmeyi düşünüyorum
1080p oynadığını söylemiştin neden 2k monitör önerdinRekabetçi oynadığın için bunu öneririm hikayeli oyunlar içinde bayağı iyi renk kalitesi vb.
6500 e almıştım ben. Şuan 7200. Bundan daha iyisi bulunabilir belki ama 6500 ken rakipsizdi.
Sendeki kartın hakkı 2k. Sadece 1080 kullanacaksan 5060 al o zaman boşa para verme.1080p oynadığını söylemiştin neden 2k monitör önerdin