Çözüldü✓ RTX 5070 ve Ryzen 7 7800x3d 1080p Sorunsuz Oynatır mı

Snezyy

80+
Reaksiyon skoru
2
çoğunluklu olarak rekabetçi oynuyorum,hayatta kalma oyunlarıda oynadığımdan işlemciyi yüksek tutmak istedim ve hikayeli oyunlarıda oynamak istediğimden böyle bir sistem kurmak sizce uygun mudur?

Diğer sorun yaratsın ki oynarsın tabi

çoğunluklu olarak rekabetçi oynuyorum,hayatta kalma oyunlarıda oynadığımdan işlemciyi yüksek tutmak istedim ve hikayeli oyunlarıda oynamak istediğimden böyle bir sistem kurmak sizce uygun mudur?
Sorun olmaz fazlası bile olur. Sistemin yarısı köşede görev bekler

''RTX 5070 ve Ryzen 7 7800x3d 1080p Sorunsuz Oynatır mı''
Hakaret olmaz mı?:rolleyes:

Bi ara 5070ti 7800x3d 1080p kullandım 2k alana kadar. Hiç sıkıntı yoktu işlemci iyi olduğu için takılma vs. olmuyordu sende de olmaz.

Monitörün var mı şuan? Yoksa kullandığım ekranın linkini atabilirim uyguna almıştım ama artmış olabilir.

Yada 1080p 240hz üstü bakabilirsin senin tercihin ama 1080 den 2k geçiş de fark var görsel olarak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1080p oynadığını söylemiştin neden 2k monitör önerdin
Sendeki kartın hakkı 2k. Sadece 1080 kullanacaksan 5060 al o zaman boşa para verme.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Üst seviye 1080 alabilirsin 5060 alıp

Geri