Redmagic Astra 2 Hakkında (Fiyasko)

Barlas007

80+
Reaksiyon skoru
44
Merhaba arkadaşlar direk konuya girelim Redmagic Astra 2 7 Eylül itibariyle ülkemizde ön satışa çıktı buraya kadar güzel her şey olayın kötüleştiği yere gelelim cihaz çıktıktan 10-15 dakika sonra site kullanıma kapatılıyor kapatılmadan önce fiyatı 50k idi site bugün benim gördüğüm kadarıyla yeniden açılınca fiyat 48k ya çekilmiş o kadar linçten sonra normal.d Şuan ön sipariş indirimi ile 46.500 yanında bide adaptörü falan filan var.Cihaz kesinlikle bu paraları hak etmiyor yurt dışında vergiler + kar marjı konularak 700 dolara satılan cihaz Türkiye'ye gelince 1000 dolar oluyor bunun matematiksel olarak olması imkansız tabletlere sadece yüzde 20 KDV uygulanıyor başka bir vergisi yok oda 840 dolar yapar nereden geliyor bu 150 dolar esktradan acaba? Tabletin genel olarak Türk inceleme kanallarında yorumları kötü fanboyları hariç😁

Kısaca özet:

Redmagicin Türkiye ekibi bilmiyorum ama inanılmaz amatörler berbat bir iş çıkardılar ne diye sorucak olursanız cihazı çıkartıp 10 dakika sonra kaldırıp hiçbir şey yokmuş gibi yeninden paylaştılar üstelik ben bunun birazda bilinçli yapılabileceğine inanıyorum fiyata gelen tepkiyi ölçüp biraz daha azaltıp yeniden yayınladılar insanın aklıyla dalga geçiyorlar.Sözde yerel fiyatlandırma yapan bir frima ama Türkiye'ye gelince unutmuşlar bu politikalarını herhalde şu anlık tam bir fiyasko olarak ilerliyorlar umarım bu yazdıklarımızı dikkete alıp kendilerine bir çeki düzen verirler.

(Distribütör ilemi alaklı redmagic ilemi alakalı tam bilmiyorum olaylar ama sanırım fiyatı distribütör ile alakalı redmagicin acilen Türkiye distribütörüne sert bir uyarı çekmesi lazım)

Sonuç:

Bence şuan boykot edilmeli sırf inovasyon yapıyoruz diye adam keklemeye çalışıyorlar durum kısaca şuan bunu gösteriyor fiyatları böyle devam ederse boykot bile uygulanabilecek seviyedeler.Yani gerçekten Astra 1 ile arasında 25-30k fiyat farkını hak ediyormu tabikide hak etmiyor eğer illa ben alıcam diyorsanız Astra 1 alın astra 2 fiyaskosundan uzak durun.Şuan umarım gerekli yerler bizi okur dinler yada bize bir açıklama yapar.

(Fanboyları gelmesin feci linçlerim)

Fanboylara Ve Kıt Akıllılara Duyuru:

Aklınız varsa bu cihazı almayın benim özel bir durumum var diyorsanız orasını bilemem...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar direk konuya girelim Redmagic Astra 2 7 Eylül itibariyle ülkemizde ön satışa çıktı buraya kadar güzel her şey olayın kötüleştiği yere gelelim cihaz çıktıktan 10-15 dakika sonra site kullanıma kapatılıyor kapatılmadan önce fiyatı 50k idi site bugün benim gördüğüm kadarıyla yeniden açılınca fiyat 48k ya çekilmiş o kadar linçten sonra normal.d Şuan ön sipariş indirimi ile 46.500 yanında bide adaptörü falan filan var.Cihaz kesinlikle bu paraları hak etmiyor yurt dışında vergiler + kar marjı konularak 700 dolara satılan cihaz Türkiye'ye gelince 1000 dolar oluyor bunun matematiksel olarak olması imkansız tabletlere sadece yüzde 20 KDV uygulanıyor başka bir vergisi yok oda 840 dolar yapar nereden geliyor bu 150 dolar esktradan acaba? Tabletin genel olarak Türk inceleme kanallarında yorumları kötü fanboyları hariç😁

Kısaca özet:

Redmagicin Türkiye ekibi bilmiyorum ama inanılmaz amatörler berbat bir iş çıkardılar ne diye sorucak olursanız cihazı çıkartıp 10 dakika sonra kaldırıp hiçbir şey yokmuş gibi yeninden paylaştılar üstelik ben bunun birazda bilinçli yapılabileceğine inanıyorum fiyata gelen tepkiyi ölçüp biraz daha azaltıp yeniden yayınladılar insanın aklıyla dalga geçiyorlar.Sözde yerel fiyatlandırma yapan bir frima ama Türkiye'ye gelince unutmuşlar bu politikalarını herhalde şu anlık tam bir fiyasko olarak ilerliyorlar umarım bu yazdıklarımızı dikkete alıp kendilerine bir çeki düzen verirler.

(Distribütör ilemi alaklı redmagic ilemi alakalı tam bilmiyorum olaylar ama sanırım fiyatı distribütör ile alakalı redmagicin acilen Türkiye distribütörüne sert bir uyarı çekmesi lazım)

Sonuç:

Bence şuan boykot edilmeli sırf inovasyon yapıyoruz diye adam keklemeye çalışıyorlar durum kısaca şuan bunu gösteriyor fiyatları böyle devam ederse boykot bile uygulanabilecek seviyedeler şuan umarım gerekli yerler bizi okur dinler yada bize bir açıklama yapar.

(Fanboyları gelmesin feci linçlerim)
2 çıksa da 1'i alsam diyordum. Ama pahalı fiyattan gelmiş :(

2 çıksa da 1'i alsam diyordum. Ama pahalı fiyattan gelmiş :(
Bu ülkede hiçbişeyin fiyatı düşmüyo ki, şu çıksın da şu insin diye bi' şey yok. Astra'ları 28'den sattılar sıfır halde. Şu an sarı sitede en kötü haldeki astra 30k

Hocam yorumlarda aynen bunu yazdım şimdi ekleyeceğim konuya gerçekten Astra 2 ile 1 arasında 25-30k ya deyecek bir fiyat farkı varmı acaba??
Yok ama artık yapacak bir şey de yok :D

Bu ülkede hiçbişeyin fiyatı düşmüyo ki, şu çıksın da şu insin diye bi' şey yok. Astra'ları 28'den sattılar sıfır halde. Şu an sarı sitede en kötü haldeki astra 30k
Hocam çok büyük yanlışınız var demiyimde Astra 2 çıkmadan önce 18k ları bile gördü Astra 1 hergün takip ediyorum şuanda 25k falan ortalaması

Hocam çok büyük yanlışınız var demiyimde Astra 2 çıkmadan önce 18k ları bile gördü Astra 1 hergün takip ediyorum
18K'yı nasıl görsün yahu, 1 kişi 2 kişi fiyat analizi yapmadan koymuş olabilir. Ama 18 19k'ya ben son 2 ayda hiç görmedim

18K'yı nasıl görsün yahu, 1 kişi 2 kişi fiyat analizi yapmadan koymuş olabilir. Ama 18 19k'ya ben son 2 ayda hiç görmedim
Hocam ortalama 1 hafta önce İzmir'de bir GSM dükkanı satıyordu favorilere almıştım ama 1-2 gün içinde satılıp daha üst fiyattan ilana koyulmuş olması çok muhtemel

Tab S11 Plus ile mutluyum (evet kazık ama kutusundan kalem çıktı beleş)
OLED ekran istiyorsan çok alternatifin yok ki. Ya honor magic pad 2, ya samsung tab s'ler ya huawei matepad pro 12'ler ya da redmagic zaten

Geri