Sistem Geliştirme Önerisi ve Sohbet

K1dot

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,901
abilerim merhaba staja başlayacağım ve bu sürede bilgisayarımı biraz daha ileri götürmek istiyorum aklımda
joystick
direksiyon seti
1 klavye
2. monitör
daha büyük bir masa
eğer olursa 1 de işlemci alıcam

masam 130x70 olması lazım 2. monitör için alanım hiç yok alacağım klavyeyi gece kullanımı için istiyorum direksiyon seti babam ets ve f1 e sarmıştı onun için alıcam joystick de flight sim vs için alınacak zaten 100 bin 110 bin lira para olur diye düşünüyorum motor alma düşüncem farklı bir düşüncem yok olursa yurt dışına çıkarım 16 yaşındayım boks ve yazılım ile vs ilgileniyorum belki o taraflarda da bir kaç ekipman alırım (boks için) altın yap diyenler olur 2 tam altın yapabiliyorum 1 sene sonunda veya 3 gerek var mı bilmiyorum sizce neler yapılabilir yatırımda bir tek altın güven veriyor onun harici yurt dışı kesin olursa bu parayı aileme bırakırım diye düşünüyorum aklımda yayıncılık falan da var kendi çapımda öyle işte abilerim

abilerim merhaba staja başlayacağım ve bu sürede bilgisayarımı biraz daha ileri götürmek istiyorum aklımda
joystick
direksiyon seti
1 klavye
2. monitör
daha büyük bir masa
eğer olursa 1 de işlemci alıcam

masam 130x70 olması lazım 2. monitör için alanım hiç yok alacağım klavyeyi gece kullanımı için istiyorum direksiyon seti babam ets ve f1 e sarmıştı onun için alıcam joystick de flight sim vs için alınacak zaten 100 bin 110 bin lira para olur diye düşünüyorum motor alma düşüncem farklı bir düşüncem yok olursa yurt dışına çıkarım 16 yaşındayım boks ve yazılım ile vs ilgileniyorum belki o taraflarda da bir kaç ekipman alırım (boks için) altın yap diyenler olur 2 tam altın yapabiliyorum 1 sene sonunda veya 3 gerek var mı bilmiyorum sizce neler yapılabilir yatırımda bir tek altın güven veriyor onun harici yurt dışı kesin olursa bu parayı aileme bırakırım diye düşünüyorum aklımda yayıncılık falan da var kendi çapımda öyle işte abilerim
FOna yatır knk thy (yatırım tavsiyesi değildir )

FOna yatır knk thy (yatırım tavsiyesi değildir )
1789131109230.webp

Tavsiye verip sonra tavsiye değildir demek ne oluyor knk :D
Yap ama ben yap dedim diye yapma
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunuda yqpma dedim yapmak sana kalmış yap yada yapma sen bilirsin

Yap ama ben yap dedim diye yapma

Bunuda yqpma dedim yapmak sana kalmış yap yada yapma sen bilirsin
kafam karıştı sanırsam size oy vericem

konuya dönücek olursak siz nasıl bir yol izlerdiniz biraz fikir almak iyi olur

kafam karıştı sanırsam size oy vericem

konuya dönücek olursak siz nasıl bir yol izlerdiniz biraz fikir almak iyi olur
Al satçılık yap ben 2 3 haftada 5k ı 7k 7 ide 2k ekleyip 9k ile bişi alığ 13k yaprım 6k kaar sende yaparsın

Ben sistemi yükseltirken satıp ölü fiyattan daha iyisini alarak yaprım

Al satçılık yap ben 2 3 haftada 5k ı 7k 7 ide 2k ekleyip 9k ile bişi alığ 13k yaprım 6k kaar sende yaparsın

Ben sistemi yükseltirken satıp ölü fiyattan daha iyisini alarak yaprım
onun için piyasa olması gerekiyor bizim burada da piyasa yok ne yapabilirim aklıma komşu ilçelere ilan vermek falan var

onun için piyasa olması gerekiyor bizim burada da piyasa yok ne yapabilirim aklıma komşu ilçelere ilan vermek falan var
Param füvendeyle yapıcan ama pg ile seni dolsndırabilme ihtimallrri var sen ya elden yada havale sonrası kargo yap daha dağlıklı olur

Geri