Telekom Mobil Tarife Hk.

ramcoloji

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
375
Taahhüt bitmesine 14 gün var. Mevcut tarifem 1000dk + 10gb + 250sms ve 150tl'ye almıştım geçen sene. Şu anda bugüne özel aynı tarife 289 lira önerdiler. 25-27lira filanda vergi eklerler. Aktif olarak kullanmıyorum telefonu zaten, 1000dk'da çok geliyor, 10gb'da cok geliyor.
Sizce 14 gün içinde daha uygun teklif gelir mi, yoksa riske girmeye gerek yok mu dersiniz?

1788959153239.webp

Taahhüt bitmesine 14 gün var. Mevcut tarifem 1000dk + 10gb + 250sms ve 150tl'ye almıştım geçen sene. Şu anda bugüne özel aynı tarife 289 lira önerdiler. 25-27lira filanda vergi eklerler. Aktif olarak kullanmıyorum telefonu zaten, 1000dk'da çok geliyor, 10gb'da cok geliyor.
Sizce 14 gün içinde daha uygun teklif gelir mi, yoksa riske girmeye gerek yok mu dersiniz?

Alıntıyı görüntüle
Diğer operatörlere de bak en ucuzu neyse onu al

Turkcell de tumpara diye bir şey var bu kullanmadigin dakikaları smsleri falan puan olarak veriyor uygun paket onerirse o dediğin konuda işine yarar

Son düzenleme:

Alıntıyı görüntüle
Riske girme derim belli olmaz ama biz sanırım bu riski alıp fiyat artmıştı sonrasında

Riske girme derim belli olmaz ama biz sanırım bu riski alıp fiyat artmıştı sonrasında
1 hafta önce aradılar en düşük 330 lira filan demişlerdi kabul etmedim, bugüne özelde bu tarife varmış bugün evet veya hayır cevaplamam lazımmış ekrandan kalkacakmış. Diğer operatörlerde de 300-350den asagı göremedim. Geçen seneye göre neredeyse %100 fazla ödeyeceğim. O yüzden emin olamadım.

1 hafta önce aradılar en düşük 330 lira filan demişlerdi kabul etmedim, bugüne özelde bu tarife varmış bugün evet veya hayır cevaplamam lazımmış ekrandan kalkacakmış. Diğer operatörlerde de 300-350den asagı göremedim. Geçen seneye göre neredeyse %100 fazla ödeyeceğim. O yüzden emin olamadım.
Al o zaman çok da pahalı değil gibi şimdi bakinca

Vodafone'da da iyi kampanyalar var bakmak lazım. Farklı operatöre geçebilirsiniz fiyat araştırmaları yapmak lazım hangisi iyise ona geçin.

20gb pakete aynı parayı veriyorum daha uygun teklif gelmez sen ara uygulamadan böyle böyle bi teklif gelmiş de 20 gb yaparsanız yeniliyicem de şansını dene

Geçerken Vodafone bayiisinine ugradım. 6 aylık faturasız 750dk 20gb internet 200tl imiş. Ona geçeceğim başka bir paket denk gelmezse 14 gün içerisinde.

Geri