🔥İndirim Apple iPhone 17 256 GB 84.712₺

138'e 18 pro varken 107'ye 17 pro almak bana aşırı mantıklı gelmedi. Mantıksız değil ama millet saldırdı ya, benim bilmediğim bi şey mi var?
Edit: yanlış konuya yazmışım

138'e 18 pro varken 107'ye 17 pro almak bana aşırı mantıklı gelmedi. Mantıksız değil ama millet saldırdı ya, benim bilmediğim bi şey mi var?
Edit: yanlış konuya yazmışım
Aralarında ahım şahım bir fark görünmüyor hocam

2.ellerde yükselmeden temiz kapılmalı bence ihtiyacı olan varsa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aralarında ahım şahım bir fark görünmüyor hocam
bi kullanım süreleri farklı onunda ios 27den olduğunu düşünüyorum ben güç olarak cpu güçlü olabilir evet

Apple ekranı bile samsungdan alıyor
Amelelik yapıyor işte kasmaya gerek yok. Samsungun kendi cihazına koyduğu ekrandan iyi ekran tasarlıyorlar. Amelelik angarya işi de samsunga kalıyor. İşlemciyi de kendi yapmıyor ona bakarsan hiçbir şeyi kendi yapmıyor

Satmıyor zaten s serisi, alt seri dandik telefonlarını üçüncü dünya ülkelerine satmasalar beş kuruş da kazanamazlar. İsrail ajanı uygulamayı default yükleyen samsunga tavrımız net

Değiş Tokuş kampanyası çok iyi oluyor. 13'den 15 promaxe geçmiştim. Direkt ikinci el fiyatına alıyorlar
gürgençler iyi fiyat veriyordu bi ara öyle bir şey varsa geçilebilir ama aradaki fark çok değilse

Amelelik yapıyor işte kasmaya gerek yok. Samsungun kendi cihazına koyduğu ekrandan iyi ekran tasarlıyorlar. Amelelik angarya işi de samsunga kalıyor. İşlemciyi de kendi yapmıyor ona bakarsan hiçbir şeyi kendi yapmıyor

Satmıyor zaten s serisi, alt seri dandik telefonlarını üçüncü dünya ülkelerine satmasalar beş kuruş da kazanamazlar. İsrail ajanı uygulamayı default yükleyen samsunga tavrımız net
hepsinde benzer şeyler var ama iphone bu konuda bi tık daha iyi

Ne ekran tasarlamasından bahsediyorsun güldürtme kendini M16 panel alıyor direk Samsung’dan, hatta bazı bölgelerde boe ve lg panel de var Apple tasarlasa hepsi aynı olurdu git bak hepsi farklı görünüyor, tasarım olsa privacy display gibi bir şey olur standart ekranı alıyor. Fanboylarda oled panel tasarlıyor sanıyor Lpddr5x ram veya nand flash da tasarlıyor mu?

Geri