Aralarında ahım şahım bir fark görünmüyor hocam138'e 18 pro varken 107'ye 17 pro almak bana aşırı mantıklı gelmedi. Mantıksız değil ama millet saldırdı ya, benim bilmediğim bi şey mi var?
Edit: yanlış konuya yazmışım
bi kullanım süreleri farklı onunda ios 27den olduğunu düşünüyorum ben güç olarak cpu güçlü olabilir evetAralarında ahım şahım bir fark görünmüyor hocam
Ben de düşünüyorum açıkçası böyle bir şey. Satıp S25- S26 Ultra mı alsam diyorum.75 e aldık bu gidişle bunu satıp s27 ultra bile alıcaz herhalde![]()
Neye göre başarısız? Apple ekranı bile samsungdan alıyor. Karma panel var 17 serisinde. S26 Ultra İphone 17 serisinden daha iyi. Görmek isteyen görür karşılaştırmaya gerek bile görmüyorum.Teknoloji devi ama amiral gemisi telefonda dehşet başarısız
Laf salatasıNeye göre başarısız? Apple ekranı bile samsungdan alıyor. Karma panel var 17 serisinde. S26 Ultra İphone 17 serisinden daha iyi. Görmek isteyen görür karşılaştırmaya gerek bile görmüyorum.
yook pil fena değil ama 75 gibi değiştirilir benceiphone 15 pro max'den geçilir mi pili 83
Değiş Tokuş kampanyası çok iyi oluyor. 13'den 15 promaxe geçmiştim. Direkt ikinci el fiyatına alıyorlaryook pil fena değil ama 75 gibi değiştirilir bence
Amelelik yapıyor işte kasmaya gerek yok. Samsungun kendi cihazına koyduğu ekrandan iyi ekran tasarlıyorlar. Amelelik angarya işi de samsunga kalıyor. İşlemciyi de kendi yapmıyor ona bakarsan hiçbir şeyi kendi yapmıyorApple ekranı bile samsungdan alıyor
gürgençler iyi fiyat veriyordu bi ara öyle bir şey varsa geçilebilir ama aradaki fark çok değilseDeğiş Tokuş kampanyası çok iyi oluyor. 13'den 15 promaxe geçmiştim. Direkt ikinci el fiyatına alıyorlar
Amelelik yapıyor işte kasmaya gerek yok. Samsungun kendi cihazına koyduğu ekrandan iyi ekran tasarlıyorlar. Amelelik angarya işi de samsunga kalıyor. İşlemciyi de kendi yapmıyor ona bakarsan hiçbir şeyi kendi yapmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Satmıyor zaten s serisi, alt seri dandik telefonlarını üçüncü dünya ülkelerine satmasalar beş kuruş da kazanamazlar. İsrail ajanı uygulamayı default yükleyen samsunga tavrımız net
Ne ekran tasarlamasından bahsediyorsun güldürtme kendini M16 panel alıyor direk Samsung’dan, hatta bazı bölgelerde boe ve lg panel de var Apple tasarlasa hepsi aynı olurdu git bak hepsi farklı görünüyor, tasarım olsa privacy display gibi bir şey olur standart ekranı alıyor. Fanboylarda oled panel tasarlıyor sanıyor Lpddr5x ram veya nand flash da tasarlıyor mu?Amelelik yapıyor işte kasmaya gerek yok. Samsungun kendi cihazına koyduğu ekrandan iyi ekran tasarlıyorlar. Amelelik angarya işi de samsunga kalıyor. İşlemciyi de kendi yapmıyor ona bakarsan hiçbir şeyi kendi yapmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Satmıyor zaten s serisi, alt seri dandik telefonlarını üçüncü dünya ülkelerine satmasalar beş kuruş da kazanamazlar. İsrail ajanı uygulamayı default yükleyen samsunga tavrımız net