Sistemim Ne Kadar Eder?

mrstee1

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar,

Sistemimi 3 ay önce aldım. Fakat çok kullanmadığımı fark ettim satmayı düşünüyorum. Aşağıda bileşenlerin bilgileri yazmaktadır. Sistemin ederi sizce nedir bakıp görüşlerinizi yazabilir misiniz?

- AMD RYZEN 7 7800X3D 4.20GHZ TRAY
- ASUS DUAL-RTX5060TI-O16G-EVO 128BIT
- COLORFUL BATTLE-AX B850M-T WIFI V14
- 16*2 32 GB DDR5 5600MHz CL36 DIMM KF556C36BBE-16TR KINGS
- KINGSTON NV3 SNV3S/1000G 1TB 6000/4000MB/S PCLE 4.
- SEGOTEP Brave W1 Siyah 750W Kasa
- James Donkey LUGIS JDC240 AIO A-RGB LIQUID COOLER ( Sıvı Soğutucu)
- GAMEPOWER ARMOR GPU SUPPORT BRACKET

Kasa içeriği bu şekildedir.

Son düzenleme:
Sana ne kadara mal olduysa harcadığın paranım En fazla 70-75% ini geri alırsın.

Ne kadara aldın?

Sanmıyorum hocam, sistemi 80 e aldım. Şu anki hazır sistemlere baktığım zamanda benim sistemin ederi rahat 90 vardır.

Sana ne kadara mal olduysa harcadığın paranım En fazla 70-75% ini geri alırsın.

Ne kadara aldın?
öyle olmaz ki enflasyonu falan var bu işin be belkide kendisi kazık fiyattan aldı . ürünleri akakçeye yazcan en düşük fiyatın yüzde80 ini alıpkoycan
55-60 eder gibi kasa

öyle olmaz ki enflasyonu falan var bu işin be belkide kendisi kazık fiyattan aldı . ürünleri akakçeye yazcan en düşük fiyatın yüzde80 ini alıpkoycan
55-60 eder gibi kasa
Şu anki piyasada 5700f işlemcili hazır sistemler bile 70-80 bandında ve ekran kartları da 8gb yani piyasayı iyi araştırmak lazım. Benim işlemci şu an 15k iken 5700f 6 7 bin civarında bulunuyor. Hali hazırda sistemimin sıfır hali şu an 95-100 arası ediyor. 85-90 bandında satabilirsem iyidir diye düşünüyorum. Kasa tertemiz.

Şu anki piyasada 5700f işlemcili hazır sistemler bile 70-80 bandında ve ekran kartları da 8gb yani piyasayı iyi araştırmak lazım. Benim işlemci şu an 15k iken 5700f 6 7 bin civarında bulunuyor. Hali hazırda sistemimin sıfır hali şu an 95-100 arası ediyor. 85-90 bandında satabilirsem iyidir diye düşünüyorum. Kasa tertemiz.
hatalı yorum o yüzden düzenledim mesajı

Son düzenleme:
85 e kimse almaz bu kasayı ben satılacak fiyatı söyledim . kasanın temiz olması önemli değil sonuçta 2. el fiyatı mecbur düşeceksin ister 1 saatlik olsun. 60 a sıfır kapalı kutu bu ürünü almak varken kim niye o kasaya 85 versin ki
Kral tartışmak için demedim öyle anlaşılmasın mesela attığın sistemdeki bileşenlerin markalarına baktığın zaman çok da güven verecek parçalar değil. Örneğin ekran kartı powercolor ve nvidia değil amd nvidiadan daha ucuz oluyor zaten - sıvı soğutucu yok ne kadar sağlıklı yürür belli değil - işlemcisi ile benim işlemci arasında neredeyse 10k fark var - benim sistem 32 gb ram içeriyor mesela neden ben 60 a vereyim ki.

Kral tartışmak için demedim öyle anlaşılmasın mesela attığın sistemdeki bileşenlerin markalarına baktığın zaman çok da güven verecek parçalar değil. Örneğin ekran kartı powercolor ve nvidia değil amd nvidiadan daha ucuz oluyor zaten - sıvı soğutucu yok ne kadar sağlıklı yürür belli değil - işlemcisi ile benim işlemci arasında neredeyse 10k fark var - benim sistem 32 gb ram içeriyor mesela neden ben 60 a vereyim ki.
kusura bakma 16 ram sanıyom 32 ise 70 e tırmanır . sebebi ikinci el olması o kadar .7500f 65w tdp rahat soğutur stok soğutucu bile 70 75 derece olur . biostar powercolor crucial falan iyi markalar bu arada .

70 edecek bir sistem kesinlikle değil fakat sen 70'ye koy bir enayinin gelip alma ihtimali yüksek.

Aaaa kikikikikik aaaa kikikikikki aaaa kikikik kullandığın cihazı aldığın rakamdan daha fazlaya satarsan amiyane tabire sığmayacak kelimeler işitirsin. O yüzden savunduğun argümanın altı boş. Lütfen zihnine reset at kadim dostum.

Geri