🔥İndirim MSI Mag Pano 100r Pz Beyaz Kasası 6504 TL (Vatan)

Reaksiyon skoru
200
ATX olan Beyaz Akvaryum kasa
https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-pano-100r-pz-4x120mm-argb-fanli-matx-beyaz-gaming-kasa.html 6504 TL

Akakçe fiyatları için

İncelemeleri için

Siyahı ise 6272 TL

Diğer pano kasalarda da indirim var

MAG PANO 100R PZ / BEYAZ

• ATX ve Micro-ATX arka bağlantılı anakartları destekler.
  • Üstten, yandan ve alttan 360 mm'lik radyatörü destekler.
  • 270 derece panoramik temperli cam.
  • Yan tarafta 3 adet 120 mm ARGB ters kanatlı fan ve arka tarafta 1 adet 120 mm ARGB fan önceden takılı olarak gelir.
  • 1'den 4'e kadar ARGB fan kontrol kartı.
  • Yüksek hızlı veri iletimi için USB 20Gbps Type-C (20Gbps) bağlantı noktasıyla köprüleme yaparak uyumlu bir MSI anakartla sinerji oluşturun.
  • Üst, yan ve alt kısımlarında bulunan çıkarılabilir toz filtreleri, temizlik için kolayca çıkarılabilir.
  • UNI ön panel kablosu, kendi sisteminizi kurma sürecinizi kolaylaştırır ve sisteminize daha fazla olanak kazandırır.

ATX olan Beyaz Akvaryum kasa
https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-pano-100r-pz-4x120mm-argb-fanli-matx-beyaz-gaming-kasa.html 6504 TL

Akakçe fiyatları için

İncelemeleri için

Siyahı ise 6272 TL

Diğer pano kasalarda da indirim var

MAG PANO 100R PZ / BEYAZ

• ATX ve Micro-ATX arka bağlantılı anakartları destekler.
  • Üstten, yandan ve alttan 360 mm'lik radyatörü destekler.
  • 270 derece panoramik temperli cam.
  • Yan tarafta 3 adet 120 mm ARGB ters kanatlı fan ve arka tarafta 1 adet 120 mm ARGB fan önceden takılı olarak gelir.
  • 1'den 4'e kadar ARGB fan kontrol kartı.
  • Yüksek hızlı veri iletimi için USB 20Gbps Type-C (20Gbps) bağlantı noktasıyla köprüleme yaparak uyumlu bir MSI anakartla sinerji oluşturun.
  • Üst, yan ve alt kısımlarında bulunan çıkarılabilir toz filtreleri, temizlik için kolayca çıkarılabilir.
  • UNI ön panel kablosu, kendi sisteminizi kurma sürecinizi kolaylaştırır ve sisteminize daha fazla olanak kazandırır.
Güzel fiyat, halihazırda kullanıyorum, kablolama için arkada bırakılan alan gayet yeterli, pz anakart ile kullanırsanız çok daha şık duracağından emin olabilirsiniz.

Lianli 011 Dynamic Mini 2 flow varya ona yaklaşamaz hiç bir kasa lianlide daha güzel gözüken kasa yık bence

Arttic Liquid Freezer 3 Pro 420 sıvı soğutma kasaya uyar mı

Kasa bende var geceleri uyurken beni korkutuyor. Pcyi kapatıp yatarken kasa sıcaktan soğuğa geçince birkaç dakikaya çatırtı sesleri geliyor yerimden sıçrıyorum uykumdan ediyor.

Kasa bende var geceleri uyurken beni korkutuyor. Pcyi kapatıp yatarken kasa sıcaktan soğuğa geçince birkaç dakikaya çatırtı sesleri geliyor yerimden sıçrıyorum uykumdan ediyor.
Sadece bende oluyor sanıyordum (!) :kekw:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arttic Liquid Freezer 3 Pro 420 sıvı soğutma kasaya uyar mı
420mm radyatör desteği bildiğim kadarıyla yok.

Akvaryum olmasını istiyorum parçalarımı beyaz aldım bütçem psu ve kasa için 13k kaldı

2025 güncellenmiş versiyonmuş, 420mm radyatör desteği getirilmiş üst tarafa.

Yorumlarda yazılana göre Arctic LF3 420mm de sığmış rahatça.

2 stok var.

teşekkür ederim

2025 güncellenmiş versiyonmuş, 420mm radyatör desteği getirilmiş üst tarafa.

Yorumlarda yazılana göre Arctic LF3 420mm de sığmış rahatça.

2 stok var.

Geri