Gider knk niye gitmesini3 13100 ve rx 7600 sisteme gider mi bu? 2k olduğu için düşündürüyor
Gider knk niye gitmesini3 13100 ve rx 7600 sisteme gider mi bu? 2k olduğu için düşündürüyor
Sağlam firma hocam sorun yaşamazsın. Amazon dahil tüm pazaryerlerinde dükkanları var.Nethouse a güvenemiyorum çok fazla iade konusunda , idefixden aldım.
iade konusunda şikayetvar da çok sayıda yorum gördüm , endişem oSağlam firma hocam sorun yaşamazsın. Amazon dahil tüm pazaryerlerinde dükkanları var.
Forumlarda alışveriş yapan çok hocam, bir bak istersen. Hiç sorun yaşayanı görmedim.iade konusunda şikayetvar da çok sayıda yorum gördüm , endişem o
Bakalım ürün yarın gelecek zaten bir kaç gün açmayıp iade edenlerin sonuçlarını gözlemlemekte bir seçenek.Forumlarda alışveriş yapan çok hocam, bir bak istersen. Hiç sorun yaşayanı görmedim.
Konu dışı olacak ama, zamanında ankara vatan bilgisayardan babamla asus monitör almaya gitmiştik. Adamlar ölü piksel testi yaptıktan sonra teslim ediyorlardı. 7-8 kutu açıldı ve tamamı ölü pikselli çıkmıştı. Monitörü alamadan çıkmıştık mağazadan.Bakalım ürün yarın gelecek zaten bir kaç gün açmayıp iade edenlerin sonuçlarını gözlemlemekte bir seçenek.
15 kişi aldıysa 13 ü ölü piksel çıktı diyor bu oran çok yüksek.
2. monitör olarak kullanıcam ölü piksel olması çok dert değil ama 3-5 tane ölü piksel yada ekranın tam ortasında ölü piksel olsun istemem açıkçası.Konu dışı olacak ama, zamanında ankara vatan bilgisayardan babamla asus monitör almaya gitmiştik. Adamlar ölü piksel testi yaptıktan sonra teslim ediyorlardı. 7-8 kutu açıldı ve tamamı ölü pikselli çıkmıştı. Monitörü alamadan çıkmıştık mağazadan.
trye globaldeki iade ürünlerimi yolluyorlar nedir.Konu dışı olacak ama, zamanında ankara vatan bilgisayardan babamla asus monitör almaya gitmiştik. Adamlar ölü piksel testi yaptıktan sonra teslim ediyorlardı. 7-8 kutu açıldı ve tamamı ölü pikselli çıkmıştı. Monitörü alamadan çıkmıştık mağazadan.