2. El Ekran Karti Alip Dolandirildim

ArasDNZ

80+
Reaksiyon skoru
7
Daha yeni aldigim 2. El ekran kartinin saticisi (rx 5700 xt) iade kabul etmiyor ve param guvendeyle aldim 2 gunluk iade surecinde adam termal macun sursen veya genel bakim yapsan duzelir diyerek zaman kazanip durdu, su an da iade yapamiyorum. Iade edemesen de en azindan karti duzeltmenin bir yolu varsa lutfen biri yardimci olsun sorunu hotspot sicakliginin yuk halinde 110 derecelerde olmasi ve bilgisayarin bu yuzden kendini kapatmasi

Çok geçmiş olsun

Hotspotu düşürmek için
Kart açılıp macunu yenilenecek
Padleri yenilecek
Kartın pcbsi ve fanları temizlenecek

Tekrar kontrol edilecek

Hotspot “herhangi bir” sensörden aldığı veri olduğu için buna neyin sebep olduğunu belirlemek zor. fabrikasyon halinde yenilemeyi ne kadar iyi yaparsan o kadar iyi olur

Yapay zekadan kartın modelini yazıp ve pad kalınlıklarını öğrenmeye çalış

Tekrardan geçmiş olsun üzücü olmuş

Çok geçmiş olsun

Hotspotu düşürmek için
Kart açılıp macunu yenilenecek
Padleri yenilecek
Kartın pcbsi ve fanları temizlenecek

Tekrar kontrol edilecek

Hotspot “herhangi bir” sensörden aldığı veri olduğu için buna neyin sebep olduğunu belirlemek zor. fabrikasyon halinde yenilemeyi ne kadar iyi yaparsan o kadar iyi olur

Yapay zekadan kartın modelini yazıp ve pad kalınlıklarını öğrenmeye çalış

Tekrardan geçmiş olsun üzücü olmuş
Padleri vesaire duzenleyip termal macunu surmustum zaten, ama hala ayni yapacak bir sey yok muhtemelen arizali notu birakip ederinin altindan saticam yeni bi tane alicam o zamana kadar da bilgisayari kullanamiycam

Bu kadar çok ısınıyorsa ve bakım bile çare olmadıysa. Kartın çektiği gücü düşür. Undervolt yap hatta gerekirse saat hızını dusur ve voltajı daha fazla düşür.
Kartın marka nedir?

ilk aldığınızda sorun varsa anında iade etmeniz daha iyi olurdu ama sahibindenile iletişime geçin durumu izah edin

o zaman yapacak pek bir şey yok gibi tanıdığınız bilgisayarcı varsa gösterebilirsiniz.
Muhtemelen zamaninda mining yapilmis denildi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu kadar çok ısınıyorsa ve bakım bile çare olmadıysa. Kartın çektiği gücü düşür. Undervolt yap hatta gerekirse saat hızını dusur ve voltajı daha fazla düşür.
Kartın marka nedir?
Undervolt yaptim ve hala ayni degerler

Son düzenleme:
geçmiş olsun Aras 🥀

Geri