24 İnç Yüksek Hz mi 27 İnç OLED mi

SarıK

80+
Reaksiyon skoru
3
CS 2 ve FPS oyunları fazlaca oynuyorum. Şuanki monitörüm 24 inç 165 hz ve gözüm buna alıştı ama daha iyi bir monitör alıp bunu ikinci ekran yapmak istiyorum. 24 inç ama oled olmayan yüksek hz mesela 280 veya 360 hz bir monitör mü alayım yoksa 27 inç 200 hz OLED (Samsung Odyssey G5) mi daha mantıklı olur. FPS oynadığım için görüntü kalitesi ve hız odaklı bir monitör arıyorum.

Tepki süresi olarak oled alacağın 280 hz ipsten iyi olur ama uzun süre statik görüntüyede mağruz kalacak.

CS 2 ve FPS oyunları fazlaca oynuyorum. Şuanki monitörüm 24 inç 165 hz ve gözüm buna alıştı ama daha iyi bir monitör alıp bunu ikinci ekran yapmak istiyorum. 24 inç ama oled olmayan yüksek hz mesela 280 veya 360 hz bir monitör mü alayım yoksa 27 inç 200 hz OLED (Samsung Odyssey G5) mi daha mantıklı olur. FPS oynadığım için görüntü kalitesi ve hız odaklı bir monitör arıyorum.
Bütçe?

çok ama çok iyi bir monitörse 25k da olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kanka şuan LG kullanıyorum ve hiç memnun değilim biraz ön yargılıım
bu nasıldır

200 Hz Oled'in hareket bulanıklığı daha az ben onu tercih ederdim ama 27 inç. nasıl olur bilemiyorum.

200 Hz Oled'in hareket bulanıklığı daha az ben onu tercih ederdim ama 27 inç. nasıl olur bilemiyorum.
valla bende bilmiyorum 24 inç kullanıyorum 2 yıldır falan ama oled olup 24 inç monitör de olmadığı için mecbur yani

çok ama çok iyi bir monitörse 25k da olabilir

kanka şuan LG kullanıyorum ve hiç memnun değilim biraz ön yargılıım
bu nasıldır
LG'nin alt seviye bir monitörünü kullandığın için önyargılısın sanırım
LG'nin üst segment monitörleri çok iyi alabilirsiniz

Attığınız Samsung G5 çok kötü bir monitör sakın almayın

LG'nin alt seviye bir monitörünü kullandığın için önyargılısın sanırım
LG'nin üst segment monitörleri çok iyi alabilirsiniz

Attığınız Samsung G5 çok kötü bir monitör sakın almayın
bunu kullanıyorum şuanda

https://www.itopya.com/msi-mag-274q...emium-g-sync-hdr-ready-pivot-wqhd-qd-o_u32493 bunu çek bence direkt, daha ucuz istiyosan aoc var
https://www.itopya.com/aoc-q27g41zd...-sync-hdr10-qhd-qd-oled-gaming-monitor_u32391
görüntü olarak çok fark görmezsin, ben aoc kullanıyorum monitör olarak verdğim en doğru karar bence sistemin en önemli parçası
kanka bana görüntü kalitesi üst lazım şuan kullandığım aşırı pikselli gösteriyor baya adamların kaç piksel olduğunu sayarım o derece uzak veya yakın baksam da aynı

Geri