Apple İpad A16 Alınır mı?

Shadow©

80+
Reaksiyon skoru
65
Merhaba,

Video izlemek, not almak ve yoğun olarak test çözmek için bir tablet bakıyorum. Forumlara baktığımda epeyce iPad A16 kullananı gördüm, kullanıcılar 60Hz ve lamine ekran olmamasına rağmen daha pişman olanı görmedim. Piyasada o kadar çok 120Hz kalemli tabletin olmasına rağmen 60Hz bir tabletin tercih edildiğini anlamıyorum, Apple'da yazılım ile o 60Hz Android ile eş olmadığını söyleyenler var. Lamine ekran konusuna gelirsek ekranın yapısı bana gerdirilmiş streç film gibi geliyor, kalemle bastırdığım anda çökmeler yapacakmış gibi hissettiriyor. Sizce bu tablet alınır mı?

Tablette Apple'dan şaşma. A16 kullanıyorum. Gayet iyi.

Merhaba,

Video izlemek, not almak ve yoğun olarak test çözmek için bir tablet bakıyorum. Forumlara baktığımda epeyce iPad A16 kullananı gördüm, kullanıcılar 60Hz ve lamine ekran olmamasına rağmen daha pişman olanı görmedim. Piyasada o kadar çok 120Hz kalemli tabletin olmasına rağmen 60Hz bir tabletin tercih edildiğini anlamıyorum, Apple'da yazılım ile o 60Hz Android ile eş olmadığını söyleyenler var. Lamine ekran konusuna gelirsek ekranın yapısı bana gerdirilmiş streç film gibi geliyor, kalemle bastırdığım anda çökmeler yapacakmış gibi hissettiriyor. Sizce bu tablet alınır mı?
60 Hz 60 Hz dir yazılımla bunu nasıl eş tutacaksın anasini satayım hayatinda 120 hz denemeyen adam tabii ki hissetmez fanboy laflarindan başka bir şey değil Apple sırf pro modeller alınsın diye base modellere 120 koymayan bir firma sence aynı diye mi koymuyor

Ayrıca A16 alan adam zaten 60hz olduğunu bilerek alıyor niye şikayet etsin sonradan lan bu 120 değil mi diyecek hayatında kendi yaşına denk Samsung tabletten daha iyi ekran görmediğinden de ekranını iyi saniyor

Not konusunda da hem kalemi USB c den şarj ediyorsun hem pro kalem uyumlu değil hem de camla arasında boşluk olduğundan air modellere göre çizginin uçtan çıkma şekli daha kötü

Hele hele kalemle 128gb versiyonu 30k civarına geliyor bu fiyatına göre çöp ürüne asla verilmez ikinci el Air al daha iyi
Ben alırsam pro alırım bütçen çıkmazsa da aynı bütçeye android

Son düzenleme:
Tablette Apple'dan şaşma. A16 kullanıyorum. Gayet iyi.
Herkes tablet alırsan Apple'dan başka alma diyor ben de öyle yaparım sanırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

60 Hz 60 Hz dir yazılımla bunu nasıl eş tutacaksın anasini satayım hayatinda 120 hz denemeyen adam tabii ki hissetmez fanboy laflarindan başka bir şey değil Apple sırf pro modeller alınsın diye base modellere 120 koymayan bir firma sence aynı diye mi koymuyor

Ayrıca A16 alan adam zaten 60hz olduğunu bilerek alıyor niye şikayet etsin sonradan lan bu 120 değil mi diyecek hayatında kendi yaşına denk Samsung tabletten daha iyi ekran görmediğinden de ekranını iyi saniyor

Not konusunda da hem kalemi USB c den şarj ediyorsun hem pro kalem uyumlu değil hem de camla arasında boşluk olduğundan air modellere göre çizginin uçtan çıkma şekli daha kötü

Hele hele kalemle 128gb versiyonu 30k civarına geliyor bu fiyatına göre çöp ürüne asla verilmez ikinci el Air al daha iyi
Ben alırsam pro alırım bütçen çıkmazsa da aynı bütçeye android
Hocam yazılımla, animasyonla 60hz gibi değil diye çok yorum aldım. Bütçem maksimum 35.000TL daha fazlasını bir tablete veremem.

Herkes tablet alırsan Apple'dan başka alma diyor ben de öyle yaparım sanırım.

Hocam yazılımla, animasyonla 60hz gibi değil diye çok yorum aldım. Bütçem maksimum 35.000TL daha fazlasını bir tablete veremem.
Boş boş yorumlar dostum A16 alan adam zaten Air pro veyahut premium Android tablet %90 denememiştir haliyle adama güzel geliyor onlarca tablet denemiş olarak bunu söylüyorum alacaksan ikinci el Air al bu fiyatlara
60hz 60hz dir base model iPhone a gecenlerin yorumuna bak 60 Hz diye takılıyor gibi geldi bana diyen bir çok yorum görürsün

Merhaba,

ben önceden ipad 9 şimdide mini a17 pro kullanıyorum apple dan şaşmayın

Hocam onlarda da 60hz olması sıkıntı yaratmaz mı?
Kalem pro ve manyetik şarj oluyor, büyük işlemci farkı, ekran cam arası mesafe daha az 256gb seçeneği ve daha fazla ram kapasitesi daha da yazılır
Kalemli M3 fiyatı 0 A16 + kalem fiyatına neredeyse denk tercih senin tabii

Kalem pro ve manyetik şarj oluyor, büyük işlemci farkı, ekran cam arası mesafe daha az 256gb seçeneği ve daha fazla ram kapasitesi daha da yazılır
Kalemli M3 fiyatı 0 A16 + kalem fiyatına neredeyse denk tercih senin tabii
Hocam bu M4 işlemciyi ne yapsam ciddi kullanmış olurum? M4'de 12GB olması aşırı çekiyor beni ama ikinci elde millet sıfır fiyatına koymuş.

iphone 17 pro max 120 hz suan 60hz
Anlamadım?

Hocam bu M4 işlemciyi ne yapsam ciddi kullanmış olurum? M4'de 12GB olması aşırı çekiyor beni ama ikinci elde millet sıfır fiyatına koymuş.

Anlamadım?
Edit render işleri falan oyunda zorlanacağını sanmam (ultrada belki)
Yazdığın seyleri M3 de yapar tablete o kadar para vermek istemiyorsan M3 ikinci eli daha uygun
Sitede biraz yenilerde takıl 30 civarına kalem dahil bulursun
Param güvende ile ilan açanlar da nakit alımda 2 3k kırar pazarlık yapmayi unutma

Son düzenleme:
Merhaba,

Ekran arasında boşluk var açıkçası beni rahatsız ediyor ışık altında sıkıntı çıkarıyor ve kalitesiz hissettiriyor başka modellere bakmanı tavsiye ederim ayrıca sadece 1.nesil ve usb c kalem destekliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,077
Üyeler
203,699
Son üye
lmrylmzl
Geri