Yardım Öğrenciyim ipad 11 A16 alınır mı?

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
166
Merhabalar. 12. sınıf öğrencisiyim kitap pdfleri, okul, dershane ve dizi-film gibi işler için bir tablet almak istiyorum fakat tam karar veremedim. ekosistem olarak mac, iphone ve airpods kullanıyorum o yüzden aklım ipad almaktan yana. fakat biraz araştırma yaptım ve ekranın lamine olmaması bir sorun mu bilmiyorum dediğim gibi kalem ile fazlasıyla kullanacağım tableti. günde belki 5-6 saat kullanacağım. sizce alınır mı alınmaz diyorsanız hangi modeli önerirsiniz?

Merhabalar. 12. sınıf öğrencisiyim kitap pdfleri, okul, dershane ve dizi-film gibi işler için bir tablet almak istiyorum fakat tam karar veremedim. ekosistem olarak mac, iphone ve airpods kullanıyorum o yüzden aklım ipad almaktan yana. fakat biraz araştırma yaptım ve ekranın lamine olmaması bir sorun mu bilmiyorum dediğim gibi kalem ile fazlasıyla kullanacağım tableti. günde belki 5-6 saat kullanacağım. sizce alınır mı alınmaz diyorsanız hangi modeli önerirsiniz?
Ben de aynı durumdaydım günde 10 saat bakıyorum gayet iyi bir cihaz

m2 air 11 inç cihaz için 10k farka gerek var mı?
Ben kullanmadım ama eğer alabiliyorsan iyisini almanı öneririm biz taşınacağız diye pahalı bir şey almadım ben dünyaya bir kere geliyorsun al en az 6-7 yıl senle olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben para vermişken iyisinu al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,934
Üyeler
183,190
Son üye
m43str0ng
Geri