Sadece kablosuz bağlantı olması gerçekten çok ilginç ya neden bir kablolu bağlantı koymazlar ki. Sesi kayıttan olduğu için tam kesin sonuca varamıyorum ama iyi duruyor gerçekten. Tam da hoparlör arayışındaydım acaba alsam mı kararsız kaldım. Sadece bluetooth ile bağlanabiliyor oluşu pek içime sinmiyor şu an. Emeğine sağlık bu arada..Arkadaşlar telefona bağlayıp demedim sesi baya iyi hoparlörlerden pek anlamam ama çok hoşuma gitti ses kalitesi ama maalesef bilgisayarıma yeni bir Bluetooth adaptörü almam gerekecek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
ben de edifier m60 düşünüyodumSadece kablosuz bağlantı olması gerçekten çok ilginç ya neden bir kablolu bağlantı koymazlar ki. Sesi kayıttan olduğu için tam kesin sonuca varamıyorum ama iyi duruyor gerçekten. Tam da hoparlör arayışındaydım acaba alsam mı kararsız kaldım. Sadece bluetooth ile bağlanabiliyor oluşu pek içime sinmiyor şu an. Emeğine sağlık bu arada..
Edifier ben de baktım baya, galiba ondan alacağım ama şu hoparlör benzer ses sunuyorsa üzülürüm yani. O kadar kaliteli olmasını beklemem tabi ama tatmin ediyorsa yeterlidir benim için.ben de edifier m60 düşünüyodum
kullandınız mı?ürün çöp arkadaşlar
kullanmama gerek yok etiketinden ve tipinden performansını anlarım anında çok para ve zaman harcadım ses sistemlerinekullandınız mı?
bana adaptörünün resmini atabilir misin arkasındaki yazılarıyla birlikte. bir de monitörlerin arkasındaki etiketlerin resmini.deneyimimi paylaştım çöp demek abartı olur bence ilk denememde driver kurulu değil diye çok kötü sesi vardı ancak driver yükledikten sorna telefondaki gibi kalitesi arttı. tabii ki kablolu olsa eminim çook daha iyi olur ki uğraşmak isteyen bunu yapabilir çünkü harman marka hoparlör kullanıyor.
Konuyu oku, infinity alpha 4020 oto hoparlörükullanmama gerek yok etiketinden ve tipinden performansını anlarım anında çok para ve zaman harcadım ses sistemlerine
bana adaptörünün resmini atabilir misin arkasındaki yazılarıyla birlikte. bir de monitörlerin arkasındaki etiketlerin resmini.
Gecikme nasıl, test edebilir misin?kullandınız mı?
deneyimimi paylaştım çöp demek abartı olur bence ilk denememde driver kurulu değil diye çok kötü sesi vardı ancak driver yükledikten sorna telefondaki gibi kalitesi arttı. tabii ki kablolu olsa eminim çook daha iyi olur ki uğraşmak isteyen bunu yapabilir çünkü harman marka hoparlör kullanıyor.