kulaklık olarak furyx al derimmaksimum 2000 TL'ye kadar kablosuz kulaklık klavye ve avuç içi mouse önerisi yapabilir misiniz
herkes çok önerdi ben biraz rampage markasına önyargılıyım aslında 7.1 var mı ergonomisi nasılkulaklık olarak furyx al derim
forujmdan biir almıştı ama adını bilmiyorum konu açabilirsinherkes çok önerdi ben biraz rampage markasına önyargılıyım aslında 7.1 var mı ergonomisi nasıl
herkes çok önerdi ben biraz rampage markasına önyargılıyım aslında 7.1 var mı ergonomisi nasıl
peki klavye mouse için ne dersinKulaklık olarak Fury X kesinlikle
@keremcnsz24 kullanıyordu herhalde
peki klavye ve mouse için ne tavsiye edersin@keremcnsz24 sana yardımcı olur bu konu hakkında
Evet var, gayet iyi.herkes çok önerdi ben biraz rampage markasına önyargılıyım aslında 7.1 var mı ergonomisi nasıl
Arctis 3 fiyatını haketmiyor çok mantıksız bir seçim olur. 350 liraya almıştım ,500 olsaydı almazdım.kulaklık olarak steelseries artics 3 al derim mouse olarak steelseries rival 600 klavye olarakta hyperx alloy origins core RGB öneririm toplam fiyat 2023tl kulaklık 700tl mouse 500tl klavye 823tl
bi zamanlar ben 550 tl ye artics 5 almıştım mlsf şimdi herşeyin fiyatı uçmuşArctis 3 fiyatını haketmiyor çok mantıksız bir seçim olur. 350 liraya almıştım ,500 olsaydı almazdım.