Bilgisayarı Topladım ama Ekran Gelmiyor

Reaksiyon skoru
11
Yeni pc topladım çalıştırıyorum ekran gelmiyor ekran kartını daha almadım dram ışığı yanıyor lütfen yardım edin
17898499666912921534681385617175.webp

İşlemcin ne

Ekran hiç gelmiyor klavyeye güç geliyor dün topladım zaten yine böyle oldu sonra bir şekilde bios ekranı geldi bu gün tekrar bi açıyım dedim açılmadı dram ışığı hala yanıyor ağlıcam heralde

Ekran hiç gelmiyor klavyeye güç geliyor dün topladım zaten yine böyle oldu sonra bir şekilde bios ekranı geldi bu gün tekrar bi açıyım dedim açılmadı dram ışığı hala yanıyor ağlıcam heralde
10 dakika acık kalsın elleme.

10 dakika acık kalsın elleme.
Reis bi 10 dk açık bıraktım olmadı şimdi tekrar aç kapa yaptım haydi inşallah gelir ama her zaman mı böyle olucak yoksa ekran kartını bağlayınca düzelirmi mesela dram ışığının yanma sebebi ne acaba

Reis bi 10 dk açık bıraktım olmadı şimdi tekrar aç kapa yaptım haydi inşallah gelir ama her zaman mı böyle olucak yoksa ekran kartını bağlayınca düzelirmi mesela dram ışığının yanma sebebi ne acaba
Ramleri eğitiyor yeni topladıgın icin normal diye düsünüyorum. Bi 10 dk falan bekle olmazsa bios sıfırlarsın. Pc acılınca biosu son sürüme güncelle.

Sana zahmet onu nasıl yapıcağımı söylermisin
Acılmazsa pcyi komple fişten çek. Bios pilini sök bi 4 5 dk bekle geri tak. Bu biosu sıfırlar. Bios güncellemek için kartının modelini ai a yaz o sana adım adım anlatır.

Tamamdır teşekür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Acılmazsa pcyi komple fişten çek. Bios pilini sök bi 4 5 dk bekle geri tak. Bu biosu sıfırlar. Bios güncellemek için kartının modelini yapayzeka ya yaz o sana adım adım anlatır.
Reis bir saniye bakarmısın dram ışığı gitti vga ışığı yandı ne yapıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,645
Üyeler
203,916
Son üye
STKCN
Geri