- Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır hocam orada sorun yok alışverişi nasıl güvenilir yapacağım konusunda fikir lazım.pardon kral ben geçenki fiyatlarda kalmışım bayağı artmış fiyatlar yine 18k ise alınır
Alınır hocam orada sorun yok alışverişi nasıl güvenilir yapacağım konusunda fikir lazım.pardon kral ben geçenki fiyatlarda kalmışım bayağı artmış fiyatlar yine 18k ise alınır
test tarihi 2025 diyor ben geçen sene direk havale ile bir ürün aldım ve dolandırıldım paranın yarısını kurtarabildim ve bir daha şehir dışından ikinci el bir şey almamaya karar verdim risk işi tamamen size kalmışTestlerini attım ramin modeli 18k fiyata anlaştım tek sıkıntı kargolama süreci facebook üzerinden yazıştım adamla kargoyu ben ödeyeceğim 1 tane ref var onun harici bir şey yok ne gibi bir yol izlemeliyim ?
Hocam alıcı olduğun için param güvende ile almaya çalış. Alıcı için en iyi sistem param güvende. Satıcı iken en iyisi letgo güvenli cüzdan çünkü alıcı bozsa çalsa değiştirse gönderse pg de hiçbir şey yapamıyorsunuz ama letgoda satıcı iadeye itiraz edebiliyor herkes elinde video fotoğraf vs. kanıtları yolluyor letgoya iade durumunda kim haklıysa ona göre iade kabul oluyor ya da olmuyor. Ama onun da komisyonu daha yüksek. Yani alıcıysanız param güvende en iyisi, satıcıysan letgo.Alınır hocam orada sorun yok alışverişi nasıl güvenilir yapacağım konusunda fikir lazım.
Hocam bu arada testin 2025 de yapıldığının farkındasın değil mi?Alınır hocam orada sorun yok alışverişi nasıl güvenilir yapacağım konusunda fikir lazım.
Evet sordum onu da zaten 18k fiyatına düşürdüm daha düşmez.Hocam alıcı olduğun için param güvende ile almaya çalış. Alıcı için en iyi sistem param güvende. Satıcı iken en iyisi letgo güvenli cüzdan çünkü alıcı bozsa çalsa değiştirse gönderse pg de hiçbir şey yapamıyorsunuz ama letgoda satıcı iadeye itiraz edebiliyor herkes elinde video fotoğraf vs. kanıtları yolluyor letgoya iade durumunda kim haklıysa ona göre iade kabul oluyor ya da olmuyor. Ama onun da komisyonu daha yüksek. Yani alıcıysanız param güvende en iyisi, satıcıysan letgo.
Muhtemelen sorun çıkmayacak normal kargo ile alırsan ama bence gerek yok böyle bir riske forumda dolu var dolandırıldım diye konu açanlar. Ben de rami geçen sene kasımda aldım 32gb kargo ile normal birisinden bi sorun çıkmadı ama yine de riskli bence. Çok daha küçük paralar için bile dolandıranlar var. Ya riski kabul edeceksiniz alırken ya da komisyonu ödeyeceksiniz. Yarı yarıya vs. teklif et kabul etmezse öde geç yapacak bi şey yok. Asıl sorun komisyonu ödeseniz bile adam pg yi kabul edecek mi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bu arada testin 2025 de yapıldığının farkındasın değil mi?