🔥İndirim TCL 32x3a OLED Monitör 54205 TL

Kaçıncı nesil ?
ilk model 1. nesil zaten bu modelin öncesi yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu nasıl gece 22'den sonra 47 bine düşüyor
Hocam bu TV ben monitör paylaştım. bir yanlış olmasın?

benim hocam o :D

Size şu kadarını söyleyeyim. Şu anda glossy laptopumdan yazıyorum ve arkamda cam var. kendimi ve camı görüyorum. Mat olanların görüntüsü daha görülebilir. Glossy almam bundan sonra sanırım.

Onlarda kullanılan kaplama daha farklı.

Benzetme yapmak gerekirse tamamen aynı olmasalarda monitörlerdeki trueblack glossy kaplamalara bir miktar yakın benziyor, bu kaplama daha fazla yansıma yapıyor.

@ahmttunc

Qd oled glossy bitirişlerde parlak kaplama üzerine Anti Reflection var Anti Glare değil, ikisi farklı amaca hizmet ediyor.

@Dukeler

Ülkemize geç giriş yaptıkları için getirmediler, daha erken davransalar ihtimal daha yüksekti. Israr ve istek olmasına rağmen iki sene aksiyon almadılar beklettiler ama daha güncel modeli var belki onu getirirler en azından şansı daha yüksek.

Son düzenleme:
Lg'nin parlak ekran 32'sini aldım. Parlak ekran direkt çöp. Matını sipariş ettim bekliyorum şimdi. Karalık mod kullanıcıysanız parlağı düşünmeyin bile.

Lg'nin parlak ekran 32'sini aldım. Parlak ekran direkt çöp. Matını sipariş ettim bekliyorum şimdi. Karalık mod kullanıcıysanız parlağı düşünmeyin bile.
glossy o kadar kötümü hocam ya, asıl karanlıkta daha iyi değil mi benim bildiğim :unsure:

ilk model 1. nesil zaten bu modelin öncesi yok.

Hocam bu TV ben monitör paylaştım. bir yanlış olmasın?
how bro felt after spreading misinformation :devilish:
4. nesil woled.

glossy o kadar kötümü hocam ya, asıl karanlıkta daha iyi değil mi benim bildiğim :unsure:
glossy woled belirgin şekilde yansıma yapar ama puslu görünüm yok, temizlemesi kolay
glossy qd oledde yansıma glossy wolede göre daha az ama temizlemesi çok zor, puslu görünüm yok yani görüntü kalitesinden kayıp yok. siyahlar eski kaplamada ışık altında mora dönüyordu ama yeni iyileştirildi, temizlemesi woled kadar olmasa da daha rahat.
mat woledde puslu görünüm haricinde eksi yok yani görüntü kalitesi kaybı var.
mat qd oledde puslu görünüme ek olarak siyahların griye ve mora dönüşmesi var.

forumda artık oledle ilgili 3 bilgi varsa neredeyse 2si yanlış veya eksik. parlak qd de alabilecekken direkt parlak woledde yansıma çok diye çöp diyorsun.

Son düzenleme:
4. nesil woled.

glossy woled belirgin şekilde yansıma yapar ama puslu görünüm yok, temizlemesi kolay
glossy qd oledde yansıma glossy wolede göre daha az ama temizlemesi çok zor, puslu görünüm yok yani görüntü kalitesinden kayıp yok. siyahlar eski kaplamada ışık altında mora dönüyordu ama yeni iyileştirildi, temizlemesi woled kadar olmasa da daha rahat.

forumda artık oledle ilgili 3 bilgi varsa neredeyse 2si yanlış veya eksik. parlak qd de alabilecekken direkt parlak woledde yansıma çok diye çöp diyorsun.
forumda artık oledle ilgili 3 bilgi varsa neredeyse 2si yanlış veya eksik. Şu yorum kadar haklı bir şey görmedim forumda.

4. nesil woled.

qd oled alıp mor ekrana öı bakayım bir de? piksel altyapısı da daha kötü. temizlemesi de sıkıntı. ee?

kardes sen forumda her indirime giren urunu satin aliyorsun galiba
sanane kardeş. ayrıca bir şey aldığım yok başka

hiç ışık yokken iyi bir tek. onun dışında her türlü yansıma var ve odaklanmayı zorlaştırıyor etraftaki ışıkları ayarladıysanız bile. Karanlık mod kullanmıyosanız çok daha az fark edersiniz.

Forumdan biri almıştı. Çok begeniyordu ama ben mat almazdım bu fiyata.
Bende kesinlikle parlak ekran almazdım ekranda kendini görmek direkt görüntü kaybıdır
örnek bu monitör parlak 20 bin tl olsa yine para vermezdim yabancı forum sitelerde parlak ekrana eksi özellik diye yazarlar

hocam 32inc bile bana büyük geliyor 48inci düşünemiyorum bile. %50 daha büyük.
%50 daha büyük değil. Ekran alanı olarak %125 daha büyük. 48 inç, 2.25 katı 32 incin

Bende kesinlikle parlak ekran almazdım ekranda kendini görmek direkt görüntü kaybıdır
örnek bu monitör parlak 20 bin tl olsa yine para vermezdim yabancı forum sitelerde parlak ekrana eksi özellik diye yazarlar
Görmüyorsun zaten, böyle yorumlar yapmayın milleti yanlış yönlendiriyorsunuz. glossylerde bu sorun çoktan çözüldü. Anti glare teknolojisi var

yabancı forum sitelerde parlak ekrana eksi özellik diye yazarlar
Hangi siteymiş o? Yok öyle bir şey

Geri