150 Bin TL Bütçeyle Sadece Oyun İçin Laptop

Alternatif 5070Ti önerin o zaman bizde bilelim. Hali hazırda 5070Ti önerdim, bende biliyorum mantıksız olduğunu. Eğer almak istemiyorsa silah zoruyla aldırmaya gerek yok, başka seçeneklerde sundum. Almanın mantıksız olduğunu da belirttim. Tek laptop önerip ''bunu al'' demesini bende biliyorum. Artısını/eksisini yazmak gerekir değil mi?
Al sana alternatifler
12 GB vramli laptoplar yaklaşık 95K'dan başlıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alternatif 5070Ti önerin o zaman bizde bilelim. Hali hazırda 5070Ti önerdim, bende biliyorum mantıksız olduğunu. Eğer almak istemiyorsa silah zoruyla aldırmaya gerek yok, başka seçeneklerde sundum. Almanın mantıksız olduğunu da belirttim. Tek laptop önerip ''bunu al'' demesini bende biliyorum. Artısını/eksisini yazmak gerekir değil mi?
Lafı uzatmaya gerek yok attığım laptop iyi

Al sana alternatifler
Bunu bana değil, konu sahibine atmanız gerektiğini hatırlatırım. Alternatif bulduysan, atarsın. Bu sayede gözden kaçırdığımızı bizde görürüz. 9 yaşındaki çocuklar gibi ''bilmiyorsan yazma'' tarzı toksik kelimeler yazmaya gerek yok değil mi?

Al sana alternatifler

Lafı uzatmaya gerek yok attığım laptop iyi
Alternatiflerine dönelim.
ROG her halükarda daha mantıklı.

Bunu bana değil, konu sahibine atmanız gerektiğini hatırlatırım. Alternatif bulduysan, atarsın. Bu sayede gözden kaçırdığımızı bizde görürüz. 9 yaşındaki çocuklar gibi ''bilmiyorsan yazma'' tarzı toksik kelimeler yazmaya gerek yok değil mi?
Yav hocam lafı uzatma zaten konu sahibine bildirim geliyor

Değil çünkü arada 20K (düzelme 10K) fiyat farkı var

Düzelme:Arada yaklaşık 10K fiyat farkı varmış (Birde benim attığım 2 tb)

Son düzenleme:
Düzelme:Arada yaklaşık 10K fiyat farkı varmış (Birde benim attığım 2 tb)
Keşke sadece donanıma bakarak laptop alıp alınmayacağını bilseniz.
Yav hocam lafı uzatma zaten konu sahibine bildirim geliyor
Öneri yapmakta lafı uzatmak oluyor tebrikler. Okuma yazmanızın olmadığı buradan belli. İyi forumlar, umarım bir gün laptoplardan anlarsınız ve o zaman karşılaşırız.

Keşke sadece donanıma bakarak laptop alıp alınmayacağını bilseniz.

Öneri yapmakta lafı uzatmak oluyor tebrikler. Okuma yazmanızın olmadığı buradan belli. İyi forumlar, umarım bir gün laptoplardan anlarsınız ve o zaman karşılaşırız.
Yav sırf asus diye 10K fazla para verilecek kadar kaliteli bişiy olduğunu zannediyorsun
Attığınız asus'u ve benim attığım acer arasında kalite anlamında kayda değer bişiy yok yani aradaki 10K fiyat farkını markaya veriyorsun

Yav sırf asus diye 10K fazla para verilecek kadar kaliteli bişiy olduğunu zannediyorsun
Attığınız asus'u ve benim attığım acer arasında kalite anlamında kayda değer bişiy yok yani aradaki 10K fiyat farkını markaya veriyorsun
Boşuna dil dökmeyin. Anlamadığınız belli. Bilgi sahibi olduğunuz zaman etiketlersiniz, o zaman konuşuruz.

Boşuna dil dökmeyin. Anlamadığınız belli. Bilgi sahibi olduğunuz zaman etiketlersiniz, o zaman konuşuruz.
@Teykage hocam bir bakarsanız sevinirim konuyu yalan yanlış bilgilerle kaplayan şu şahısa ne yanlış ne doğru öğretelim

Yani alternatif diye de 150 bine 5070 cihaz hiçbir şekilde alınmaz hocam ya, alternatif çok hocam. En kötü MSI Crosshair 12 GB VRAM 5070 laptop alması bile daha mantıklı. 150 bine havada karada 5070Ti bulunur naptınız. 160'a MSI Raider bile var.
Altenatif atayım. Yukarıda MSI Raider basit örnekti sadece çok kaliteli konu sahibi çok kaliteli cihaz almak istiyorsa bakabilir tabii. Konu sahibi taksitsiz alıyorsa 108 bine GameGaraj'dan attığım laptopu alıp geçsin derim. O kadar yüksek oyunlar pek oynamayacak anladığım kadarıyla, fazlasıyla tatmin eder.

Son düzenleme:
Alternatif çok hocam. En kötü MSI Crosshair 12 GB VRAM 5070 laptop alması bile daha mantıklı. 150 bine havada karada 5070Ti bulunur naptınız. 160'a MSI Raider bile var.
Alternatif önerirken gözden kaçırdım maalesef diğer 5070Ti laptopları. Fakat sizi etiketleyen arkadaş maalesef bu şekil yaklaşım sunmadı.

R9t3d alınır gamegaraj. Servisi olsun üreticisi tongfang olsun tartışmalık bir konusu yok. İşlemcisi dünyadaki en güçlü mobil işlemci. Daha fazla söze de gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,571
Üyeler
204,747
Son üye
Kryzen.
Geri