Bu Ekran Kartı Niye Piyasada Bilindik Firmalarda Yok

Batu5946

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar merhaba yakında toplayacağım sistemde bu ekran kartını almak istiyorum ama hiç bilindik yerlerde satılmıyor bunun sebebi nedir yakında tekrar piyasa sürülür mü

1790020441410.webp

güzel soru

Bu sitede satılıyor hocam evet ama daha önce hiç alışveriş yapmadım güvenilir diyorsan araştırırım hocam teşekkürler
Ben wifi adaptörü almıştım 2020 yılında bir sıkıntı yaşamadım. Sattıkları ürünlere bakınca toptancı sanabilirsin herşeyi satıyorlar. Ankaradaysan yerlerine gidip konuş ne de olsa 110binlik kart.

Ben wifi adaptörü almıştım 2020 yılında bir sıkıntı yaşamadım. Sattıkları ürünlere bakınca toptancı sanabilirsin herşeyi satıyorlar. Ankaradaysan yerlerine gidip konuş ne de olsa 110binlik kart.
Ankarada yaşamıyorum hocam ama tanıdık bir arkadaş var onu yönlendiririm en kötü

• Beğen
Reaksiyonlar: Kask
ithalat yil icinde belli donemlerde yapiliyor o donemde herkeste oluyor sonrasinda stok yenilemiyorlar. bircok ekran karti modeli boyle satiliyor istedigin modeli bulman zor

İlerisi ve kıtlık için fiyatların yükselme eğilimi hala olduğu için daha da artmadan ki artacak gibi çünkü 6000 serisi 2028 de çıkacağından 5090 almalımıyım mevcut fiyatlarla
Yoksa 5080 alınıp 6090 mı alınmalı şu günlerde kararsız kaldım amacım 9 taksitle almak

SmallMan çankayada yeri var toptancı gidip alabilirsin oradan

Geri