🔥İndirim TCL 32x3a OLED Monitör 54205 TL

Bende kesinlikle parlak ekran almazdım ekranda kendini görmek direkt görüntü kaybıdır
örnek bu monitör parlak 20 bin tl olsa yine para vermezdim yabancı forum sitelerde parlak ekrana eksi özellik diye yazarlar
Tercih meselesi diyelim.
Her ikisini de seven arkadaşlarım mevcut.

En iyisi oledden bir süre uzak durmak tamamen sorunları çözülene kadar. :)

Sadece OLED postlarina yorum yapan ve sadece asus önerisi veren vatandaş XD bahsettiğin 2 kişiden birisisin
adamlar koca koca firmalardan mühendislerden ürün geliştiricilerinden daha iyi biliyor.
bazı cep telefon bilgini arkadaşlar gibi. adam diyorki işlemcisi elit değil çöp. ulan 15000 liralık telefondan bahsediyoruz senin dediğin telefon var zaten ama 70bin lira.

adamlar koca koca firmalardan mühendislerden ürün geliştiricilerinden daha iyi biliyor.
bazı cep telefon bilgini arkadaşlar gibi. adam diyorki işlemcisi elit değil çöp. ulan 15000 liralık telefondan bahsediyoruz senin dediğin telefon var zaten ama 70bin lira.
Boş yorum, adam biliyor demek bir şey bilmediğin anlamına gelir. Senin bu foruma serbest bir şekilde girme hakkın varsa markaların girme hakkı yokmu? Noname şekilde reklam yapamayacaklarinimi düşünüyorsun? Kişi insanlara yardımcı olma amacında olsaydı sadece asus adını anmazdi. Aşırı bariz davranışı var savunması çok zor konumda ama kafayı kapayıp aslında çok biliyor demeyi tercih etmişsin. Bir kere bile Alienware gibi markaları önermismi? Sadece asus OLED önerisi... Oledde aşırı fazla sayıda varyasyon bile yok

Boş yorum, adam biliyor demek bir şey bilmediğin anlamına gelir. Senin bu foruma serbest bir şekilde girme hakkın varsa markaların girme hakkı yokmu? Noname şekilde reklam yapamayacaklarinimi düşünüyorsun? Kişi insanlara yardımcı olma amacında olsaydı sadece asus adını anmazdi. Aşırı bariz davranışı var savunması çok zor konumda ama kafayı kapayıp aslında çok biliyor demeyi tercih etmişsin. Bir kere bile Alienware gibi markaları önermismi? Sadece asus OLED önerisi... Oledde aşırı fazla sayıda varyasyon bile yok
adam markayı biliyordur ve ona bağlıdır belki. ben de mesela bilgisayarda sadece asus alıyorum hep asus aldım . başka markaların daha iyi model olması bir şey ifade etmiyor. ama monitörde TCL aldım çünkü aradığım şey sadece TCL de vardı.

ha bu arada laptopta OLED birinci önceliğimdir her zaman bu yüzden marka seçeneğim azdı ya asus ya razer.

Geri