🔥İndirim Motomax Te %41 E Varan İndirimler

Peşine taksiti kaldırmışlar ya bende %41 indirim görünce gore tex mont alırım diyordum yalan oldu

Exo391 ve exo491lerde pinlock varmı bugu yapmaması için
Pinlock varmı yokmu diye bakmayın pinlock oranı kaç diye bakın ben caberg duke 2 almıştım yunus polis kaskı diye mesela sadece pinlock 30 varmış %30 buğu koruması olduğu için aşırı yağmur ve soğukta ne yaparsam yapayım pinlockun üstü buğu oluyor.

Arkadaşlar nasip olursa seneye ilk motorumu alacağım indirim varken sizce alınırmıı bu set? Pantolon ve ayakkabıyı sonra halledeceğim. Ekle-çıkar dediğiniz ne var?

1790156406792.webp

Bir detay vereyim. Geçen senede böyle av başlattı motomax. Satın alanların %90'ına göndermedi geri ödemeler aylarca sürmüştü.

Arkadaşlar nasip olursa seneye ilk motorumu alacağım indirim varken sizce alınırmıı bu set? Pantolon ve ayakkabıyı sonra halledeceğim. Ekle-çıkar dediğiniz ne var?

Alıntıyı görüntüle
Güzel ürünler başlangıç için, ilerde durum elverirse bi ceket pantolon alırsın olur gider
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir detay vereyim. Geçen senede böyle av başlattı motomax. Satın alanların %90'ına göndermedi geri ödemeler aylarca sürmüştü.
DOğrudur bilgim yok, benim dün verdiğim kask ve tıkaç bugün geldi. Diğer kargom ise yolda hocam. Stok bitince iptal çekiyorlardır. Muhtemelen yüksek fiyatlı ürünlerde yapmışlardır.

Alıntıyı görüntüle
Bedenleri neye göre aldın s eldiven 1.60 1.65 boyunda birinin eline göre ancak eğer öyleyse sorun yok ve nerede yaşıyosun ne motosiklet alacaksın o mont 20 derece güneşli bir günde daha giyilemez tam bir kış montu motoru hangi mevsimde kullanacaksın falan çok önemli

bana da aldığım ürün 2 gün sonra iptal gelmişti ama hemen arayıp diyorlar ki ürün iptal oldu stoğu bitmiş fazla girmişiz kusura bakmayın size yeniden indirim tanımladık istediğiniz ürünü alabilirsinzi diye o şekilde aylarca bekletme falan olmadı 3 gün sonra her hangi bir üründe tekrar aynı indirimi kullandım indirim bitmiş olmasına rağmen

Bedenleri neye göre aldın s eldiven 1.60 1.65 boyunda birinin eline göre ancak eğer öyleyse sorun yok ve nerede yaşıyosun ne motosiklet alacaksın o mont 20 derece güneşli bir günde daha giyilemez tam bir kış montu motoru hangi mevsimde kullanacaksın falan çok önemli

bana da aldığım ürün 2 gün sonra iptal gelmişti ama hemen arayıp diyorlar ki ürün iptal oldu stoğu bitmiş fazla girmişiz kusura bakmayın size yeniden indirim tanımladık istediğiniz ürünü alabilirsinzi diye o şekilde aylarca bekletme falan olmadı 3 gün sonra her hangi bir üründe tekrar aynı indirimi kullandım indirim bitmiş olmasına rağmen

diğer forumlardada onlarca kiş ivardı 15-20 gün kargo bekleyen sonra iade edilecek mesajı alan. Çekte bir halta yaramadı zaten x2 zam gelip işe yarar herşeyin stoğu bitmiş gözüküyordu sitelerinde.

Ayakkabi ve pantolon olarak önerebileceğiniz f/p ürünler var mıdır?

diğer forumlardada onlarca kiş ivardı 15-20 gün kargo bekleyen sonra iade edilecek mesajı alan. Çekte bir halta yaramadı zaten x2 zam gelip işe yarar herşeyin stoğu bitmiş gözüküyordu sitelerinde.
İnşallah öyle olmaz. Olursa harcama itirazı + tüketici hakem heyeti gideriz. O da olmazsa icra davası açarım. İlk kez başıma gelmiyor ama hayırlısı...

Geçen yıl shima xbreeze 2 almıştım 2 bin liraya. Şimdi alacak olan varsa parmakları uzun 1 beden küçük alsanız bile olur sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,969
Üyeler
204,032
Son üye
gnydnyunus
Geri