Bu Fiyata Bu Sistem İyi mi?

PCCİADAM

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar 2026 Nisan ayında
5060 dual ekran kartı
7500f işletim sistemi
16 gb ram
1tb ssd
Excalibur 200 hz curved monitör
MSI Pro A620M anakart
Fazeon F1 650W 80PLUS BRONZE Kasa
Inca IKG 446 Gaming Klavye
Inca Gaming Mouse
bu sistemi 2.el olarak aldım garantileri devam ediyor temiz az kullanılmış 35.000 TL'ye sizce bu fiyata nasıl iyi mi

5060 dual ekran kartı
7500f işletim sistemi
16 gb ram
1tb ssd
MSI Pro A620M anakart
Inca Gaming Mouse
bu sistemi 2.el olarak aldım garantileri devam ediyor temiz az kullanılmış 35.000 TL'ye sizce bu fiyata nasıl iyi mi
sadece kasanın sıfırı şuan 50 55 k bide üstüne ekipmanlar var bence çok iyi almışsın

sadece kasanın sıfırı şuan 50 55 k bide üstüne ekipmanlar var bence çok iyi almışsın
valla kanka hatta adam 40 yazmıs pazarlıkla falan 35e düşürttüm sistem iyi mi sence ben monitörü falan sevdim ekipman olarak ınca klavye ve mouse verdi kulaklık zaten bende vardı rampagenin sence ilerde bu sistemin ilk neyini değiştirmeliyim kasa 650w yeterlimi

valla kanka hatta adam 40 yazmıs pazarlıkla falan 35e düşürttüm sistem iyi mi sence ben monitörü falan sevdim ekipman olarak ınca klavye ve mouse verdi kulaklık zaten bende vardı rampagenin sence ilerde bu sistemin ilk neyini değiştirmeliyim kasa 650w
1080p oyun oynayacaksan değiştirmene/yükseltmene gerek yok ileride 2k 4k monitör alırsan o zaman ekran kartı yükseltirsin bu kadar. hayırlı olsun .

5060 dual ekran kartı
7500f işletim sistemi
16 gb ram
1tb ssd
MSI Pro A620M anakart
Inca Gaming Mouse
İyi fiyata almışsınız hocam hayırlı olsun

sistem iyi seni en azından bi süre idare eder ilerde ekran kartı ve psu alırsın mis olur
dediğin gibi ileride ekran kartı psu değiştiririm psu suan yeterlimi sence 650w birde işlemci falan değiştirmeye gerek yok demi sistemin bu hali uzun süre götürür herhalde 2k-4k monitör alırsam ekran kartı değişirim

dediğin gibi ileride ekran kartı psu değiştiririm psu suan yeterlimi sence 650w birde işlemci falan değiştirmeye gerek yok demi sistemin bu hali uzun süre götürür herhalde 2k-4k monitör alırsam ekran kartı değişirim
gerek yok vereceği performansı merak ediyorsan youtubea ryzen 5 7500f rtx 5060 yaz birsürü video var

gerek yok vereceği performansı merak ediyorsan youtubea ryzen 5 7500f rtx 5060 yaz birsürü video var
yok şuan performansından memnunum zaten bitirdiğim oyunlar falan oldu hepsini yüksek kalitede oynatıyor rahat şekilde ama uzun yıllar götürür mü yoksa kısa bir süre sonra ekran kartını işlemciyi falan yenilemek zorunda kalırmıyım onu merak ediyorum

uzun süre götürür canım min 3-5 yıl rahat götürür 650w psu da bu sisteme yeterli

Geri