❌İndirim Bitti! Edifier M60 Compact Masa Hoparlörü - Beyaz 7.019 TL (Amazon)

Ödemeye geldim ama bu ürün nedir, ne için kullanılır hiç haberim yok. Gerçekten bedava fiyat mı?

Bende bu şekilde görünüyor, 1000 puana ilişkin herhangi bir şey göremedim, acaba daha önce sipariş verenlerde de mi aynı görünüyor?

Ekler

• 1790192472045.webp
    1790192472045.webp
    13.2 KB · Hit: 49
7500'e aldım ben de uzun süredir takip ediyorum, iyi fiyat. ses zaten muhteşem her düzlemde. Ben ne dinliyormuşum dedim buna geçince. Masanız küçükse önermiyorum ama.

Bende 20 yıllık Logitech S220 var, saçma olacak ama değiştirmeye değer mi bana ne katar değiştirirsem? Bilmediğimden soruyoırum.

7388 amazonda şu an 4 taksit. alınır mı yoksa tekrar 6 binli fiyatları bekleyeyim mi 9?
acelem yok, sounbar var ama kaliteli ses istiyorum biraz. arabamda bowers wilkins var ok kaliteli sesi. eskide edifier mf133 gibi bişeyler vardı ama kadeşim satmıştı 15 yıl önce.

ek: 7 bine düştü tekrar, beyaz olan. sipariş geçtim 3 taksit bonus 175 lira verdi. 4 taksit seçtirmedi. amazonda birikmiş param varmış onu kullanmak için aldım 7000 den. amazon hesabını kapattım.

Son düzenleme:
Bende bu şekilde görünüyor, 1000 puana ilişkin herhangi bir şey göremedim, acaba daha önce sipariş verenlerde de mi aynı görünüyor?
Kampanyaya katılmak gerekiyormuş satın almadan önce bende de durum aynı

Şuan satın alsam puan idealpuan geliyor mu herhangi bir yerden kampanyaya katılmam gerekiyor mu yardım eder misiniz?

Şuan satın alsam puan idealpuan geliyor mu herhangi bir yerden kampanyaya katılmam gerekiyor mu yardım eder misiniz?
amazonda 7 bine düşmüş hocam oradan alabilirsiniz. world kart kampanyası varmış ama bitmiş diyorlar idefikste.

Geri