İngilizce Muafiyet Sinavina Girmeli Miyim

bahtsizbedevi23

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,727
Hazırlık yok direkt 1. Sınıftan başladık. 1. Sınıftaki ingilizce dersleri için muafiyet sınavı var 1 hafta sonra. Dilekçe vermenin son günü yarın benim bundan haberim yok. İngilizcem hakkında hiç bilgim yok csde çatır çutur konusuyordum. Sınav a2 seviyesinde olacakmış. Benim ortalamayı yüksek tutup seneye yatay geçiş hedefim var bu sınava girip barajin az birsey üstünde puan alırsam sıkıntı olur diye düşünüyorum. Ne yapsam bilemedim sınıftaki herkes dilekçe vermiş benim hiç haberim yoktu bile.

Bence dene ort/lise ing ile aynı belesten çıkar bir dersi aradan

Bak bütün hepsine gir dostum yoksa 2 sene uğraşıyorsun sen zorunlu derslere kendini verirsin düşük alınca gereksiz yete ort düşürüyor 4.sınıftayken halen bunlarlar uğraşan arkadaşlar vardı sj

Bak bütün hepsine gir dostum yoksa 2 sene uğraşıyorsun sen zorunlu derslere kendini verirsin düşük alınca gereksiz yete ort düşürüyor 4.sınıftayken halen bunlarlar uğraşan arkadaşlar vardı sj
Geçme puani 60 falanmis ben seneye yatay geçiş yapmak istiyorum 65 alırsam ort düşmez mi

Hazırlık yok direkt 1. Sınıftan başladık. 1. Sınıftaki ingilizce dersleri için muafiyet sınavı var 1 hafta sonra. Dilekçe vermenin son günü yarın benim bundan haberim yok. İngilizcem hakkında hiç bilgim yok csde çatır çutur konusuyordum. Sınav a2 seviyesinde olacakmış. Benim ortalamayı yüksek tutup seneye yatay geçiş hedefim var bu sınava girip barajin az birsey üstünde puan alırsam sıkıntı olur diye düşünüyorum. Ne yapsam bilemedim sınıftaki herkes dilekçe vermiş benim hiç haberim yoktu bile.
denemek için bile olsa girilir bu arada gözünde de büyütme zor bi sınav değil

Hacı kendini yorma. Asgari iş bulup çalışıcan zaten. Bırak diğerleri okumakla zaman kaybetsin. Bir iş alanıma yönel kendini geliştir.

Bir deneme yaptım 30 puan aldım 10 günde hallederim geçer notu alırım da yatay geciste tokatlamasinlar beni
gir geç cebinden giden bir şey olmayacak nasılsa eğer sınavı geçersen 1 ders yükün ortadan kalkacak. sınıf arkadaşların ingilizce dersini beklerken sen gidip bir tesisat işi kovalayabilirsin bence

Geri