Kazanmak için almamız lazım ama alırsak kaybederiz.Rekabette alıcı kazanır her zaman![]()
Satıcı burayı takip ediyo olabilirKazanmak için almamız lazım ama alırsak kaybederiz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
4500tl olucağını sanmam 4800 e hedef koyalım bari![]()
Alsam mı ya hazır xbox için de wireless oluyor en optimal renk birde beyaz da değil
Kesinlikle GameSir G7 Pro ama rekabetçi oynarım dersen 2000 Hz için Mojhon Storm alınabilir ama benim asıl önerim Vader 5 Pro olur analog direnci ayarlanabildiği içinMOJHON Storm mu bu arkadaş mı? İkisi arasında kaldım. Shooter oyun oynamayı düşünmüyorum, PC'de kullanacağım.![]()
4989'a aldım son 3 stok varken dongle'a firmware flashladiktan sonra artık xboximda da wireless çalışıyor kol usenmezsem konusunu açarım 1-2 dklik bir işlem zz veya wuchang firmware atıyorsun sadece dongle'aKesinlikle GameSir G7 Pro ama rekabetçi oynarım dersen 2000 Hz için Mojhon Storm alınabilir ama benim asıl önerim Vader 5 Pro olur analog direnci ayarlanabildiği için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alanlara hayırlı olsun, ürüne güzelinden bir zam geldi; Roma mızrağı gibi.
Alıntıyı görüntüle
Renge hayran kaldım bu arada beyazdan net açık ara daha iyi4989'a aldım son 3 stok varken dongle'a firmware flashladiktan sonra artık xboximda da wireless çalışıyor kol usenmezsem konusunu açarım 1-2 dklik bir işlem zz veya wuchang firmware atıyorsun sadece dongle'a
hocam kısa özet geçiyim internetteki fix işime yaramadı, https://hid2.flydigi.com sanırım online fix sitesi ama çalışmadı. space station cihazı görmedi ama app dosyalarında cihazın .bin uzantılı firmwareleri, hid_boot_command.exe,FirmwareConsole.exe ve burntool.exe programları var ama ai da bende kullanmayı başaramadık sanırım cihaz recovery moda geçmiyor bricklendiği için. Flydigi customer care'e mail attım bakalım ne dönüş yapacaklar, en kötü ihtimal forumda konu açarım yardımcı olacak bilgili kişiler vardır.Yaparsın bence denemek için iyi fırsat çalışırsa aşırı karlı iş