PC Açılmıyor Lütfen Yardım

albono

80+
Reaksiyon skoru
52
Hayırlı akşamlar arkadaşlar pcyı kurdum güncellerken internet gitmiş Ethernet bağlanmıyor telefon ile kablolu bağlıyorum otomatik interneti kesiyor şu alttaki ekranda kalıyor aorus logosu geliyor sonra internet otomstikvkapanıyo telefonda uefi ile kurmaya giriyorum kurmuyo acaba yanlış mı attım flaşla onuda bilmiyorum nasıl halledebilirim yardımcı olursan çok sevinirim

Ekler

• image.webp
    image.webp
    615 KB · Hit: 27
  • image.webp
    image.webp
    496.1 KB · Hit: 28
tam olarak ne hatası alıyosun
Hocam ISO dosyası olarak atmıştım flaşla ama yanlış mı yaptım bilmiyorum ssdde varmış galiba Windows ordan açtı böyle 1024 768 falan internete bağlanmıyordu bende telefondan bağladım USB ile internete anlamadığım bir şekilde sıfırladım güncellerken internet kesilmiş şimdi uefi kurmuyor flashtan boot menüden seçiyorum olmuyor ssddeki bozuldu galiba ordan da kurmuyor bu attığım fotolardan mesela enterlıyorum telefondan paylaşıyorum interneti altta görünüyor az sonra internet otomatik kapanıyo telefonun biraz uzun olduysa kusura bakmayın

internetsiz kurulum secenegi yokmu hocam
Yok hocam keşke hocam acaba flashda sorun olabilir mi yada yanlış falan mı kurdum acaba ISO yu acaba bırde medıacreatıontool falan ordan mı denesem bilemedim

w11 iso sumu hocam
Aynen hocam yükledim flasha ilk pcyı açarken biosa bile girmeden direkt Windows açtı böyle çamur gibi birseydi sonra bir şekil güncelledim böyle ekran duzeldı tsm sonra internet gitmiş telefondan sonra ıste böyle kaldı acaba Windows’un kendi sitesinden yüklesem başka flaşla olur mu ama hocam flashtan hiç yükleyemedim aorus logosunda kaldı yüklemeye çalıştığımda öyle kalıyor

isoyu nerden yukledin hocam birde isoyu yukleyip flasha kurduktan sonra pc yeniden başlatırken biosa girmedin mi? biosa girip uefi yi başa alıcaktın sonra kaydedip cıkınca format ekranı gelicekti.

isoyu nerden yukledin hocam birde isoyu yukleyip flasha kurduktan sonra pc yeniden başlatırken biosa girmedin mi? biosa girip uefi yi başa alıcaktın sonra kaydedip cıkınca format ekranı gelicekti.
Hocam ilk başta anlamadığım bir şekilde direkt dediğim gibi windosa attı biosa giremedim kullanıcı adı pc falan neyse sonra dedim o flashtsn kurayım hanı kendim sıfırdan hocam oraya giriyorum e seçenek çıkıyor windows boot manager mı öyle bşrley yazıyor şu parantez içinde ssdnin numarası yazıyordu alttada uefi USB bilmem ne partıtıon 1 diyo aynısından altta partıtıon 2 diyo bunlara tıklayınca aorus logosunda kalıyo o ssdden açıyordu normalde galiba ama sıfırlarken gidince artık onu seçincede olmuyo otomstik şu üstteki ekranlara atıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,464
Üyeler
203,843
Son üye
SuperiorAppworks
Geri