Yardım Titanseat Kairo Aldım, Pişman Olur Muyum?

NightWish2434

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,385
beast modelinin makyajlanmış hali, dün gaming gecesinde 7899₺den satın aldım. bütçem 10.000₺ydi. sizce bu bütçede alınabilecek daha iyi bir koltuk var mıydı? titanseat pişman eder mi?

beast modelinin makyajlanmış hali, dün gaming gecesinde 7899₺den satın aldım. bütçem 10.000₺ydi. sizce bu bütçede alınabilecek daha iyi bir koltuk var mıydı? titanseat pişman eder mi?
pişman olacağını düşünmüyorum.

taksit almıyorsanız 2.el en iyisi.Geçen 3.5k ya xdrive 15li plus satmıştı birisi.

taksit almıyorsanız 2.el en iyisi.Geçen 3.5k ya xdrive 15li plus satmıştı birisi.
İkinci ellere de baktım ama birsey dökülmüştür koku yapar felan sıkıntılı işler. Bide taşıyacak araç yok

malzeme kalitesi çok iyi ofis koltuğu yerine tercih edilir ürünler

Ben de lansman indiriminden almıştım, şu ana kadar bir problem çıkartmadı gayet memnunum. Fiyatına göre gayet iyi bir koltuk bence, özellikle 7.899 TL’ye aldıysan daha da iyi denk gelmiş.

Ben de lansman indiriminden almıştım, şu ana kadar bir problem çıkartmadı gayet memnunum. Fiyatına göre gayet iyi bir koltuk bence, özellikle 7.899 TL’ye aldıysan daha da iyi denk gelmiş.
Dostum nasil bi koltuk xdrive 15 li plus yerine tercih edilir mi veya hawk fab serisi yerine

Geldi mi memlunmusunuz
hocam stokta yok cart curt diye sürekli beklettiler daha yeni geldi ürün. birazdan kurup yorumumu yaparım. bu arada gaming gecesi konusunun altında soran sendin değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,399
Üyeler
204,703
Son üye
gursozmert2
Geri