TaHao
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,378
sen becerememişsin yakından sıkarsan veya aralıklı sıkmazsan akarSprey boyada bi eski kasayı boyayım dedim hep aktı döküldü
sen becerememişsin yakından sıkarsan veya aralıklı sıkmazsan akarSprey boyada bi eski kasayı boyayım dedim hep aktı döküldü
bu çok pahalı ve çok dar 4 pin bundan geçmez en az 12mm olması lazım diye hatırlıyorumWoer Isı Ile Daralan Makaron Beyaz 6.4mm - 5 m
https://app.hb.biz/MEErfsYiRIWR şu mu dostum ben bunu alıp çakmakla ısı mı vereyim kabloya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Oda var risk sağlam bant çözer işi aslında
valla sprey boya yapamamış pek güven vermedi en risksizi bant gibi düz elektrik bandı iş görür.valla benim elim pek yatkın değil biraz da sakarım ama yakmadımben de o yüzden elektrikçi tanıdık yapsın dedim
![]()
Bana göre değil o iş bi süre kullandım hatta sırf o yüzden tamamen beyaz kasa aldım mecbur boya döküldü sisteme hepsen becerememişsin yakından sıkarsan veya aralıklı sıkmazsan akar
Link olursa cok iyi olur hocamEğer söylenen öneriler ve benim önerim hoşuna gitmediyse yanmaz kablo bantları var örgü ip gibi bir malzemeden yapılıyor örnek linkini atarım beyaz rengini bulabilir misin bilmiyorum