Yardım 450sr Almayı Düşünüyorum Piyasası Nedir ?

Yamaha bir grenaj parçasına 3 ay süre çekti hem de nmax125, yağ soğutucu gibi 450sr parçaları maksimum 1 ayda geliyor ki halihazırda bulabiliyorsun bir çok yerde. Böyle parça yok gibi saçma yorumlar yapmayın mahalledeki abinin şusu vardı şu olduyla olacak işler değil bunlar
yakın arkadaşım 1 yıldır kullanıyor gerçekten sorun çıkarıyor ve parçanın gelmesi uzun sürebiliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Patlatma kardeşim ktm ve cfmoto zaten ortak üretim beraber çalışıyorlar, 250cc tek silindir motor nasıl daha mantıklı oluyor şaka mısınız
hocam ktm motor piyasasındaki en sağlam motor firmalarından birisi kullanan arkadaşlarım yakınlarım vardı hiçbir sorun çıkarmadı basınca gidiyor cfmotodan bin kat daha mantıklı ve daha iyi

yakın arkadaşım 1 yıldır kullanıyor gerçekten sorun çıkarıyor ve parçanın gelmesi uzun sürebiliyor
Ktm de dandik o zaman? Ktm ve cfmoto ortak iş yapıyor uzun süredir. 790 bloğu cfmoto fabrikasında üretiliyor, ortak tasarım. 800nk da aynı bloğu kullanıyor duke 790 ile

hocam ktm motor piyasasındaki en sağlam motor firmalarından birisi kullanan arkadaşlarım yakınlarım vardı hiçbir sorun çıkarmadı basınca gidiyor cfmotodan bin kat daha mantıklı ve daha iyi
Bu cehaletle iki adım yol gidemezsiniz yahu, KWNDŞDNSŞSKLDLD patlatmayın

Ktm de dandik o zaman? Ktm ve cfmoto ortak iş yapıyor uzun süredir. 790 bloğu cfmoto fabrikasında üretiliyor, ortak tasarım. 800nk da aynı bloğu kullanıyor duke 790 ile

Bu cehaletle iki adım yol gidemezsiniz yahu, KWNDŞDNSŞSKLDLD patlatmayın
senin fikrin ne dostum allah aşkına

CFMOTO–KTM ilişkisi bayağı derin; sadece “KTM motorunu lisanslayıp kullanıyorlar” seviyesinde değil. Özellikle 790/800 ailesinde ortaklık ciddi.

Ortaklığın seviyesi

* 2011: CFMOTO, KTM’nin Çin’deki ithalat ve dağıtım tarafında partneri oldu.
* 2018: İkisi Zhejiang CFMOTO-KTMR2R adlı ortak girişimi kurdu. Hisse %51 CFMOTO / %49 KTM.
* Bu fabrika artık yalnızca KTM’leri monte eden bir yer değil; geliştirme, motor üretimi, şasi/ürün üretimi ve farklı markaların modellerinin üretimi tarafında kullanılıyor.
* 2023’ten itibaren işbirliği ürün stratejisi + ürün geliştirme + endüstriyel üretim + satış alanlarına genişletildi.

Motor tarafı en ilginç kısmı

Örneğin CFMOTO 800MT / 800NK ile KTM’nin 790 ailesindeki motor arasında doğrudan teknolojik akrabalık var.

Temel LC8c 799 cc paralel twin platformu KTM’den geliyor, CFMOTO ise bu platformu kendi modellerinde kullanıp kendi kalibrasyonları ve geliştirmeleriyle uyguluyor. Ortak üretim hattından çıkan motorlarda güç/yazılım/ayar farklılıkları olabiliyor.

Daha da önemlisi, güncel ortak girişim Husqvarna Svartpilen 801 ve Vitpilen 801 için motorları Avusturya’daki KTM tesisine ihraç ediyor. Yani ilişki tek yönlü “Çin, KTM teknolojisini kullanıyor” şeklinde değil; CFMOTO üretimi motor KTM/Husqvarna ürününde de kullanılıyor.

450SR / 450NK

Ortak girişimin üretim kapsamındaki CFMOTO orta hacim modelleri

800NK

KTM LC8c/790 ailesiyle doğrudan platform akrabalığı

800MT

KTM 790 motor/platform teknolojisiyle güçlü bağlantı

950MT / 950NK

Ortak üretim kapsamındaki 950 ailesi

1250 ailesi

Daha eski KTM LC8 V-twin teknolojisinden türeyen ayrı bir tarihçe

KTM 790 Duke/Adventure

CFMOTO-KTMR2R tesisinde üretim

Husqvarna 801’ler

CFMOTO üretimi motorların kullanıldığı modeller

senin fikrin ne dostum allah aşkına
Offf offff of battıkça battın be kardeşim… aynen ktm iyi cfmoto dandik, ondan ktm bloklarını cfmotoya ürettiriyor. Hiç düşünme kabiliyetiniz yok mu hocam lütfen biraz çalıştırın saksıyı her şey ortada.

Motomania İzmir var dostum onun sayfaya bir bak piyasadaki güvenilir adamlardandir
Hocam 5-6 aydır bakıyorum ona şuan aktif 200k ya 22k da 450sr var ama kozmetik bı tık kötü diye vazgeçtim egsozla fln kullanmış bide ki 1-2 haftadır satilmiyo o motor normal değil 230-240 a gidiyodu 3 ay önce aynı motor

250 de özellikle en sıkıntılısı hocam 450 Grubu olmazsa zaten r25/mt25 düşünebilirimde gereksiz abartı fiyatları 50k da 250 istiyorlar
hocam bi arkadaş 250sr kullanıyodu sıfır almıştı 1 2 ay sonra sorun çıkardı 1 2 ay parça bekledi benim düşüncem biraz daha para ekleyip eski kasa ktm duke yada mt25 tercih edebilirsin(naked)

Avrupanın bir sürü ülkesini gezdim, adam kendi ülkesinde aynı paraya ninja500 alabilecekken gidip 450sr alıyor almanyada italyada ispanyada. Gördüm bir sürü süren adam var çinli falan dinlemeden alıyorlar çünkü kaliteli. Orada aynı para ninja500 ve 450sr ona rağmen alıyorlar. Bizde arada iki katı fiyat farkı var ona rağmen sırf cehaletten ninja daha iyi diyecek insan sürüsü dolu. Okuma yazma analiz kabiliyeti sıfır. 450sr sahip olduğum en keyifli motordu, cbr 650 bile aynı keyfi vermedi. Böyle gereksiz boş beleş yorum yapanlar gördükçe aklıma çocuk oldukları, ömründe motorun artçı selesine bile oturmadıkları geliyor sakinleşiyorum.

650 daha hızlıydı ama 450sr hafifliği aerodinamisi ve viraj kabiliyeti gerçekten fazlasıyla yeterli. En iyi çift silindirli stok motor sesi olabilir kendi klasmanında

Avrupanın bir sürü ülkesini gezdim, adam kendi ülkesinde aynı paraya ninja500 alabilecekken gidip 450sr alıyor almanyada italyada ispanyada. Gördüm bir sürü süren adam var çinli falan dinlemeden alıyorlar çünkü kaliteli. Orada aynı para ninja500 ve 450sr ona rağmen alıyorlar. Bizde arada iki katı fiyat farkı var ona rağmen sırf cehaletten ninja daha iyi diyecek insan sürüsü dolu. Okuma yazma analiz kabiliyeti sıfır. 450sr sahip olduğum en keyifli motordu, cbr 650 bile aynı keyfi vermedi. Böyle gereksiz boş beleş yorum yapanlar gördükçe aklıma çocuk oldukları, ömründe motorun artçı selesine bile oturmadıkları geliyor sakinleşiyorum.

650 daha hızlıydı ama 450sr hafifliği aerodinamisi ve viraj kabiliyeti gerçekten fazlasıyla yeterli. En iyi çift silindirli stok motor sesi olabilir kendi klasmanında
Hocam japon fanboyluğu yapıyorlar ya yeni yeni mt25 in r25 inde kronikleri çıkmaya başladı ufak tefek şeyler normal şuan benim için en önemli şey piyasanın bı tık altında almak çünkü yazdan çıktık yağmur kar her yer bu mevsimde piyasa fiyatından almak çok saçma olucak o yüzden biraz sakin araştırıyorum

Hocam japon fanboyluğu yapıyorlar ya yeni yeni mt25 in r25 inde kronikleri çıkmaya başladı ufak tefek şeyler normal şuan benim için en önemli şey piyasanın bı tık altında almak çünkü yazdan çıktık yağmur kar her yer bu mevsimde piyasa fiyatından almak çok saçma olucak o yüzden biraz sakin araştırıyorum
R25 mt25 çoluk çocuk motoru, 450sr ile aynı kefeye koymak direkt aptallık zaten. Sr ın dengi ninja500 ve cbr500. Cbr zaten gitmiyor ninja desen sesi çirkin ve türkiyede fiyat kazık. 450nk/sr/mt bütçesinde rakipsiz motorlar. Milleti çok takma bakarsan bağ bakmazsan dağ olur. Düzgün bakımlı bir sr sorun çıkarmaz kolay kolay

Hocam 5-6 aydır bakıyorum ona şuan aktif 200k ya 22k da 450sr var ama kozmetik bı tık kötü diye vazgeçtim egsozla fln kullanmış bide ki 1-2 haftadır satilmiyo o motor normal değil 230-240 a gidiyodu 3 ay önce aynı motor

250 de özellikle en sıkıntılısı hocam 450 Grubu olmazsa zaten r25/mt25 düşünebilirimde gereksiz abartı fiyatları 50k da 250 istiyorlar
Evet baktım şimdi o ilana egzozu geçtim de o manetleri kullanan adamdan motor almam kolay kolay. Gökhan abiye güvenirim ama genel olarak sıkıntılı ürün sattığıni görmedim hiç. Diğer bir ilan var 260a 24 model 16.xxx km de deposundaki göçük olmasa bakılabilir normalde. Bunların fiyatı 200-220 lerdeydi ne ara çıktı bu kadar ya?

Evet baktım şimdi o ilana egzozu geçtim de o manetleri kullanan adamdan motor almam kolay kolay. Gökhan abiye güvenirim ama genel olarak sıkıntılı ürün sattığıni görmedim hiç. Diğer bir ilan var 260a 24 model 16.xxx km de deposundaki göçük olmasa bakılabilir normalde. Bunların fiyatı 200-220 lerdeydi ne ara çıktı bu kadar ya?
Her şey arttı

Benim kafamdada aynı dediğiniz şekilde yapmak var hocam şuan hep motorlar ilanda uzun süredir kış ortalarında 200k ya 10k altı bile denk gelebilir gibi duruyor
Sizin ihtiyacınıza bağlı hocam eğer acelesi yoksa ve paranız cebinizdeyse kesinlikle güzelce öldürüp öyle alın motorunuzu. 450SR güzel motor bloğu da sağlamdır düzgün kullanıp bakımlarını aksatmazsanız uzun soluklu kullanırsınız ama bana göre 250 civarında tercih edilecek bir motor da değil açıkcası.

Hocam satilmaz ya o fiyata abarti 10/10 kozmetik 7k da 260 isteyen vad

Sizin ihtiyacınıza bağlı hocam eğer acelesi yoksa ve paranız cebinizdeyse kesinlikle güzelce öldürüp öyle alın motorunuzu. 450SR güzel motor bloğu da sağlamdır düzgün kullanıp bakımlarını aksatmazsanız uzun soluklu kullanırsınız ama bana göre 250 civarında tercih edilecek bir motor da değil açıkcası.
Banada öyle geliyor 250 ye almak için 5 binde fln olması lazım 15 bin olduğu gibi 200 e düşüyor zaten beklemediyim şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,166
Üyeler
204,629
Son üye
mustafaarda
Geri