Paramı Nasıl Değerlendireyim

ErenTrk

80+
Reaksiyon skoru
3
yaklaşık 380-390k param var. Şuanki pcim 3060 ve i5 değiştirmek istiyorum. Telefonum iphone 11 pil sağlığı 72 fln bunuda değişcem bide ps5 mi alsam yada vr da çok ilgimi çekiyor direksiyon setide olabilir sizce ne yapayim (arabam var. Yatırım yaptım. Sadece oyun oynamak istiyorum)

Son düzenleme:
yaklaşık 380-390k param var. Şuanki pcim 3060 ve i5 değiştirmek istiyorum. Telefonum iphone 11 pil sağlığı 72 fln bunuda değişcem bide ps5 mi alsam yada vr da çok ilgimi çekiyor direksiyon setide olabilir sizce ne yapayim
14 kasa abssiz mt07 hayata bakış açın değişir

Bankada direk 380k varsa telefon alabilirsin bide bilgisayara 1-2 parça update yap paranın kalan yarıdan fazlasını geleceğe yatırım yap.

yaklaşık 380-390k param var. Şuanki pcim 3060 ve i5 değiştirmek istiyorum. Telefonum iphone 11 pil sağlığı 72 fln bunuda değişcem bide ps5 mi alsam yada vr da çok ilgimi çekiyor direksiyon setide olabilir sizce ne yapayim
Arkadaşlar sağolunda zaten bu para bütçemin nerdeyse yarısı. Yatırım yaptım yani sağolun ayrıca arabam da var araba yazmışdı birisi

Gelirin varsa bu parayı peşinat verip eminevimden güzel bir araba alabilirsin. Gelirin yoksa 180 binine telefon ve bilgisayar al kalan 200 bin altın ya da bankaların yatırım fonlarında durabilir.

Arkadaşlar sağolunda zaten bu para bütçemin nerdeyse yarısı. Yatırım yaptım yani sağolun ayrıca arabam da var araba yazmışdı birisi
en azından ip 11 i değiştirseydin keşke

ihtiyacın varsa araç bak kendine, ihiyacın yoksa altın yap beklet paran değer kaybetmesin.

Gelirin varsa bu parayı peşinat verip eminevimden güzel bir araba alabilirsin. Gelirin yoksa 180 binine telefon ve bilgisayar al kalan 200 bin altın ya da bankaların yatırım fonlarında durabilir.
Arabamın olduğunu , yatırım yaptığımı söylemiştim :/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ihtiyacın varsa araç bak kendine, ihiyacın yoksa altın yap beklet paran değer kaybetmesin.

Arabam var yatırımsa yaptım

Geri