🔥İndirim Montech Xr Kasa + Alpha Bronze 850w Atx 3.1 Psu 4.599 TL!

kasanın tipide iyi bedava gibi fiyat.

file_0000000042fc8243a891164eee79744f.webp
kasa güzel. Psu da sorunsuz çalışıyor bir kaç aydır kullanıyorum.soğutma problemi yok görsellik için fan ekledim.5 derece falan fark etti. Bu fiyata bedava.
file_000000003d9c81f4a45c934263483c4f.webp

Alıntıyı görüntüle kasa güzel. Psu da sorunsuz çalışıyor bir kaç aydır kullanıyorum.soğutma problemi yok görsellik için fan ekledim.5 derece falan fark etti. Bu fiyata bedava.Alıntıyı görüntüle
Hocam bu kasadan dün sipariş ettim. Bende alt üst 3-3 toplamda 6 adet fan eklemeyi düşünüyorum. Sizin fanlarınız kasanınkiler ile gayet uyumlu duruyor aldığınız fan modeli nedir link varmı?

Hocam bu kasadan dün sipariş ettim. Bende alt üst 3-3 toplamda 6 adet fan eklemeyi düşünüyorum. Sizin fanlarınız kasanınkiler ile gayet uyumlu duruyor aldığınız fan modeli nedir link varmı?

670e almışım 3lü paketini şu an stokta görünmüyor.
Psu için çok şey söylüyorlar.9070xt ile 5070ile kullandım bir sorun yaşamadım.
245k işlemci 32gb ram b860f anakart var.1 tane 1tb 1tane 2tb ssd var takılı.5 6 usb cihazı bağlı çift monitör var falan sorunsuz çalışıyor.bu fiyata 3 4 sene gitse yeterli.kass çok güzel psu değiştirir devam edersiniz.
Üst fanları takınca camı iyi oturtun.normali gibi olmuyor.otırmuş gibi oluyor oturmuyor düşürdüm camını bişey olmadı ama

bu montech markasının kalitesi nasıldır'ki kullanıp deneyimlerini aktarabilecek arkadaşlar varmıdır çelik kalitesi cam kalitesi montaj kolaylıgı ve diğer ürünleri hakkında

Beyler Kasa Alınır mı bu fyata F/P sistem toplayacağım DDR5 veya DDR4

bu montech markasının kalitesi nasıldır'ki kullanıp deneyimlerini aktarabilecek arkadaşlar varmıdır çelik kalitesi cam kalitesi montaj kolaylıgı ve diğer ürünleri hakkında
Montech kasa pazarında çok bilinen bir marka. Her kasasının birsürü incelemesi var. Büyük inceleme sayfaları ve kanalları bu markayı çok seviyor. Yani bir şey anlatmama gerek yok.

Bende bu fiyata kesinlikle öneririm arkadaşlar yaz başı almıştım psusu vs hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Direk 12whpwr kablosu var.On panel kablolarida tek kablo olarak geliyor. Gayet ferah kullanışlı.

Ekler

• 1000207376.webp
    1000207376.webp
    114.9 KB · Hit: 28
Kasa montajı kolay.hava akışı iyi.tam yükte 5070 ventus 3x 70i geçmiyor.cpu da 65 geçtiğini görmedim. Fiyatına göre çok kaliteli bir kasa bence.Vidalar kablo toplamak için cırtlar içinden kelepçe bile çıktı.Msi bu kadar malzeme yollamıyor ucuz kasalar için. İki kişi bi yemeğe gitsen 2 3 veriyosun. Bu kasa da psu da bedava gibi geldi bana

Arctic Liquid Freezer III Pro 360 sığar mı bu kasaya bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:
Geri