çok fazla fan var ya senin kasa kısa sürede tozlanır hemenAlıntıyı görüntüle kasa güzel. Psu da sorunsuz çalışıyor bir kaç aydır kullanıyorum.soğutma problemi yok görsellik için fan ekledim.5 derece falan fark etti. Bu fiyata bedava.Alıntıyı görüntüle
Hocam bu kasadan dün sipariş ettim. Bende alt üst 3-3 toplamda 6 adet fan eklemeyi düşünüyorum. Sizin fanlarınız kasanınkiler ile gayet uyumlu duruyor aldığınız fan modeli nedir link varmı?Alıntıyı görüntüle kasa güzel. Psu da sorunsuz çalışıyor bir kaç aydır kullanıyorum.soğutma problemi yok görsellik için fan ekledim.5 derece falan fark etti. Bu fiyata bedava.Alıntıyı görüntüle
Hocam bu kasadan dün sipariş ettim. Bende alt üst 3-3 toplamda 6 adet fan eklemeyi düşünüyorum. Sizin fanlarınız kasanınkiler ile gayet uyumlu duruyor aldığınız fan modeli nedir link varmı?
Montech kasa pazarında çok bilinen bir marka. Her kasasının birsürü incelemesi var. Büyük inceleme sayfaları ve kanalları bu markayı çok seviyor. Yani bir şey anlatmama gerek yok.bu montech markasının kalitesi nasıldır'ki kullanıp deneyimlerini aktarabilecek arkadaşlar varmıdır çelik kalitesi cam kalitesi montaj kolaylıgı ve diğer ürünleri hakkında
Güzel görünüyor. Psu’nun kaç adet pcie güç çıkışı var? Teşekkürler…Alıntıyı görüntüle kasa güzel. Psu da sorunsuz çalışıyor bir kaç aydır kullanıyorum.soğutma problemi yok görsellik için fan ekledim.5 derece falan fark etti. Bu fiyata bedava.Alıntıyı görüntüle
2 adet 6+2 pin PCIe çıkışıGüzel görünüyor. Psu’nun kaç adet pcie güç çıkışı var? Teşekkürler…
D: Bulk olarak satan bir yerden öğrendim. 2x4+4 cpu, 2x6+2 pcie.