Ailem hala pc almıyor :(

Durumunuz var mı? Yoksa zorlama
allaha şükür çok iyi ama inat pc de yapacağım tek şey oyun oynamak sanıyorlar dosya aktarıyom saatler sürüyo pc yarım saatte açılıyo açılıncada bi süre beyni yerine gelmiyo

allaha şükür çok iyi ama inat PC de yapacağım tek şey oyun oynamak sanıyorlar dosya aktarıyom saatler sürüyo PC yarım saatte açılıyo açılıncada bi süre beyni yerine gelmiyo
Valla aklıma bişey gelmiyor, yazılım ile uğraşıcam falan desen.

Valla aklıma bişey gelmiyor, yazılım ile uğraşıcam falan desen.
öyle bişey söyledim diyelim ne gerek var dicekler çünkü benim hedefim Doktor olmak ama derslerime hiç çalışmadan fulleyebiliyorum matematiğe hiç çalışmadım 8.sınıf ortalamam 100 ama derslerim kötüleşirmiş diye almıyorlar

öyle bişey söyledim diyelim ne gerek var dicekler çünkü benim hedefim Doktor olmak ama derslerime hiç çalışmadan fulleyebiliyorum matematiğe hiç çalışmadım 8.sınıf ortalamam 100 ama derslerim kötüleşirmiş diye almıyorlar
Yapabileceğimiz bir şey yok maalesef, Allah kolaylık versin

Başarılı olan öğrenci sorunsalı...niye hep böyle lan kuzenlerim teşekkür belgesi alıyor onları Allah yapıyorlar her dönem takdir alan masum bne kenardan izliyorum.
Ben an son sinirlendim çalışmaya başladım :D. Sonra baktılar bu kendini yıpratıyor yardım ettiler :D

Kardeşim bak ailenin borcu olabilir (her ailenin vardır borcu olmayan 1 kişi bile gösteremezsiniz bana). Zorlama, para biriktir al parça parça. Yaşın kaç bu arada?

Ben an son sinirlendim çalışmaya başladım :D. Sonra baktılar bu kendini yıpratıyor yardım ettiler :D

Kardeşim bak ailenin borcu olabilir (her ailenin vardır borcu olmayan 1 kişi bile gösteremezsiniz bana). Zorlama, para biriktir al parça parça. Yaşın kaç bu arada?
bizim yok Allaha şüfür a a sory icra geldi devamını ya...

konuştum zaten harçlığımı çok fazla harcayan biri değilim para biriktireyim diyorum başka şeyler al paranla diyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben zaten onlardan 5-6 k lık pc istemiyom ekran kartı alsalar yeter

Dostum insanlar birikip birikip sana kusmuş, yapabileceğimiz bir şey yok tek sen yaşamıyorsun ama bu sefer Günah keçisi olarak seni eleştirmişler :)
Gerçekten ihtiyacın olduğunu düşündürene kadar ağla zırla ya da çalış.

Ben 8 yıldır iyi bir pc bekliyorum. PS4 vergisi olmadan önce ps4 aldırsaydın iyi olurdu. PS plus alırdın en kötü ondan gelen oyunları oynardın.

maddi durum yoksa sal varsa üstlerine git
kankalar hava atmak gibi olmasın benim 10 senelik 1156 pin ddr3 bilgisayarım vardı bütün parçalarını paramı biriktirerek değiştirdim ne alakda diyebilirsiniz :D şuan o pcden yazıyorum

Daha küçüksün, liseye geç alırlar.
Ailelerin gözünde liseye geçince büyüyorsun.
Liseye geçince de göreceksin çalışmadan nasıl oluyor.
Şimdiden diyeyim asla çalışmamazlık yapma.
Sonra gelir bir 70 alırsın, deliye dönersin. :D

Geri