Motovlogcu Dayı Hayatını Kaybetti

Reaksiyon skoru
127
Motosiklet camiasında Motovlogcu Dayı olarak tanınan Cumhur Kahraman’ın hayatını kaybettiği haberini büyük üzüntüyle öğrendim.

Edinilen ilk bilgilere göre İzmir’in Dikili ilçesinde geçirdiği trafik kazasının ardından hastaneye kaldırılan Kahraman, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sevenlerine, ailesine ve tüm motosiklet camiasına başsağlığı diliyorum.

Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. 🖤

bu motor işi gittikçe kötüye gidiyor maalesef

En sevdiklerimiz tek tek göçüp gidiyorlar.. İki tekerin affı yok dostlar Sayın Zafer Akçay'ın dediği üzere; Motosiklet, kaşınanı kaşır.
Buradaki söylemim asla Cumhur Ağabeyimiz için değildi. Kendisi bu işin ehli insanlardandı. Herkese hakkını savunmayı öğretti. Demem şu ki motosiklet denen bu aleti kullanıyorsak her şeyin bilincinde olarak kullanalım. Araba kullanıcıları gibi olmamalıyız. Dört açmalıyız gözlerimizi. Her şeyden önce de can güvenliğimizi sağlayıp ekipmanlarımızı giymeliyiz. Sağlıcakla.

Motosiklet camiasında Motovlogcu Dayı olarak tanınan Cumhur Kahraman’ın hayatını kaybettiği haberini büyük üzüntüyle öğrendim.

Edinilen ilk bilgilere göre İzmir’in Dikili ilçesinde geçirdiği trafik kazasının ardından hastaneye kaldırılan Kahraman, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sevenlerine, ailesine ve tüm motosiklet camiasına başsağlığı diliyorum.

Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. 🖤
Allah Rahmet Eylesin...

Millet 200'e-300'e motor alıyorlar kafalarındaki kask 2.000TL, üst başta zaten bir şey yok. Motor alacak arkadaşlar; motorun yanında kıyafet ve kaskların da fiyatını düşünerek alışveriş yapın.
Allah rahmet eylesin.

tr de 30m araba 2m motor var ama kazaların yüzde 50 sini motorlar oluşturuyor . millet ya motor sürmeyi bilmiyor ya da ergenlik yapıp hız yapıyor.

tr de 30m araba 2m motor var ama kazaların yüzde 50 sini motorlar oluşturuyor . millet ya motor sürmeyi bilmiyor ya da ergenlik yapıp hız yapıyor.
Arabalar motorcuları takmıyor hocam, önümüze kıranlarmı dersin, önümüze atlayanlarmı dersin, hiç yokmuşuz gibi üzerimize binenlermi dersin. Ne kadar dikkatli olursan ol motorda herzaman arabadan yüksek bir risk taşıyor maalesef.

Arabalar motorcuları takmıyor hocam, önümüze kıranlarmı dersin, önümüze atlayanlarmı dersin, hiç yokmuşuz gibi üzerimize binenlermi dersin. Ne kadar dikkatli olursan ol motorda herzaman arabadan yüksek bir risk taşıyor maalesef.
2 arabanın arasından daracık yerden geçmeye çalışan motorcular ve arabanın en sağındaki daracık yerden geçmeye çalışan motorcular bunlar beka sorunu . kazaların yüzde 70 inde motorcular kusurlu yüzde 30unda arabalar önce motorculara çeki düzen verilmeli yani.

2 arabanın arasından daracık yerden geçmeye çalışan motorcular ve arabanın en sağındaki daracık yerden geçmeye çalışan motorcular bunlar beka sorunu . kazaların yüzde 70 inde motorcular kusurlu yüzde 30unda arabalar önce motorculara çeki düzen verilmeli yani.
Maganda olmasan bile motorun doğasında biraz magandalık var maalesef hocam. Ara mevzusu maalesef doğru hocam, motorcuların %90 ı girilmemesi gereken her araya girmeye çalışıyor maalesef.

Geri