emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,813
para biriktirebiliyormusun yanlış anlama bayramlarda falan14 yaşındayım
para biriktirebiliyormusun yanlış anlama bayramlarda falan14 yaşındayım
evet özel okulbenim haber,m yok
Özel okul mu Mert?
evet ama pc ye harcamama kızıyolar izin vermiyorlarpara biriktirebiliyormusun yanlış anlama bayramlarda falan
1660 super 16gb ram bide ssd ve monitör değiştirdinmi ilik gibi sistem oluri7-4790k
gt730
8gb ram
z-93a
60hz monitör
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
özel okulda okuyorum ondan erken başladı
geçmiş olsun o zamanevet özel okul
evet ama PC ye harcamama kızıyolar izin vermiyorlar
yüzdelik 9-10 civarındaydı şehirdışına ailem göndermicek diye çalışmadım burdaki en iyi 2. okula karnemle girebiliyodum ama özele yazdırdılarHaaa bak, özel okul, LGS de % kaç yaptın? Şimdi olayı çözcem sana.
bi de kasa çünkü çok ısınıyo oyunlarda 70-80 dereceleri görüyo1660 super 16gb ram bide ssd ve monitör değiştirdinmi ilik gibi sistem olur
geçmiş olsun o zaman
O zaman burs alamadın, yani yaklaşık 25 bin tl yıllık, 4x25 100 bin TL. Bu para ile araba alabilirdiler ama senin için harcıyorlar, yerinde olsam bi 1660S için ailemi üzmemyüzdelik 9-10 civarındaydı şehirdışına ailem göndermicek diye çalışmadım burdaki en iyi 2. okula karnemle girebiliyodum ama özele yazdırdılar
bi de kasa çünkü çok ısınıyo oyunlarda 70-80 dereceleri görüyo
özür dilerim bide ışıklı mışıklı coller master mb511 kasa misssss 3 fanlı bideyüzdelik 9-10 civarındaydı şehirdışına ailem göndermicek diye çalışmadım burdaki en iyi 2. okula karnemle girebiliyodum ama özele yazdırdılar
Benim mesajıma cevap vermişsin ya haniyok merti sordum seni napam la konu sen değilsin ki![]()
yanına işlemcişözür dilerim bide ışıklı mışıklı coller master mb511 kasa misssss 3 fanlı bide
çok pardon işlemci soğutucusuyanına işlemciş
Nerede yaşıyorsun ?yüzdelik 9-10 civarındaydı şehirdışına ailem göndermicek diye çalışmadım burdaki en iyi 2. okula karnemle girebiliyodum ama özele yazdırdılar