brk_135
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
Çeşitli şampuanlarda çok iyi indirim var ayrıca ek olarak 2000 TL üzeri alışverişlerinizde %20 indirim vardikkatimi çeken 2-3 ürünü bırakıyorum.
Oltacinin sampuani çok iyi ya headandsholders kepek yapuyor da oltaci hiç yapmiyorÇeşitli şampuanlarda çok iyi indirim var ayrıca ek olarak 2000 TL üzeri alışverişlerinizde %20 indirim vardikkatimi çeken 2-3 ürünü bırakıyorum.
Otacı kullanıyorum bende normalde fakat head and shoulders clinical serisinden aldım 1 tane geçen bağımlılık yaptı daha iyi kepek için şampuan yoktur benceOltacinin sampuani çok iyi ya headandsholders kepek yapuyor da oltaci hiç yapmiyor
Ben ucuz olan headandsholderslardan kullanıyordumOtacı kullanıyorum bende normalde fakat head and shoulders clinical serisinden aldım 1 tane geçen bağımlılık yaptı daha iyi kepek için şampuan yoktur bence
Dercos var vichyOtacı kullanıyorum bende normalde fakat head and shoulders clinical serisinden aldım 1 tane geçen bağımlılık yaptı daha iyi kepek için şampuan yoktur bence
Valla oltaci iyi geliyor ya onu alcamUcuz olanlar iyi değil clinical serisinden al farkı gör haftafa Max 2 kere kullan etkili bir şampuan
bu ikisi tam olarak nelerde işe yarıyorTavsiye ederim .
dökülme ve güçlendirme konusunda güzel ikiside birde ek olarak hızlı uzatıyor saçı .bu ikisi tam olarak nelerde işe yarıyor
hangisi hızlı uzatmıyor onu alalımdökülme ve güçlendirme konusunda güzel ikiside birde ek olarak hızlı uzatıyor saçı .