İkinci El Masaüstü Bilgisayar Yardım

Zamlardan önce mi aldınız şu anda bulunabilir mi
2-3 ay oldu hocam bak bunlar alsatci tamam lafım yok 2-3 kuruş kazanirsin ama bunlar ayrı seviye prim vermeyin bu sefer diyorlarki baskasi 20 ye alcak aliyon mu almiyon mu almayacak adama satiyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bana da bu denk geldi sizce o mu mantıklı bu mu mantıklı. https://shbd.io/s/3PY2Jc2X
kanki gözünü seveyim azıcık dolaş faturası olmayan cihazi alma ilk sahibinden al saglam pazarlık yap gözünü seveyim nerede görülmüş 3050 33k

2-3 ay oldu hocam bak bunlar alsatci tamam lafım yok 2-3 kuruş kazanirsin ama bunlar ayrı seviye prim vermeyin bu sefer diyorlarki baskasi 20 ye alcak aliyon mu almiyon mu almayacak adama satiyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kanki gözünü seveyim azıcık dolaş faturası olmayan cihazi alma ilk sahibinden al saglam pazarlık yap gözünü seveyim nerede görülmüş 3050 33k
Değerli kardeşim faturasının önemi nedir garantileri bitmiş bu ürünler 2020 yılı ya da 2021 yılının kasalar herhalde faturaları neden gerekli açıklayabilir misin garantileri bitmiş ürünler için cep telefonlarında garantisi bitmiş olsa bile önemli olduğunu biliyorum

Değerli kardeşim faturasının önemi nedir garantileri bitmiş bu ürünler 2020 yılı ya da 2021 yılının kasalar herhalde faturaları neden gerekli açıklayabilir misin garantileri bitmiş ürünler için cep telefonlarında garantisi bitmiş olsa bile önemli olduğunu biliyorum
ilk sahibinden alırsan sorun yaşamazsın ondan veya evini bilirsin en kötü pg ile alma ilk önce sor fatura kutu sonra bir furmark testi iste sonra evine git geri kalan islemci ram ve ssd testini yap ayrıca bu paraya 2023-2024 sistem alabilirsin dediğim gibi ya çok pazarlık yapman lazım yuzsuz gibi ya da böyle düşük sisteme cok para vererek parani eritirsin ilk sahibi olmasi calinti olmamasina tekabül eder hem.

ilk sahibinden alırsan sorun yaşamazsın ondan veya evini bilirsin en kötü pg ile alma ilk önce sor fatura kutu sonra bir furmark testi iste sonra evine git geri kalan islemci ram ve ssd testini yap ayrıca bu paraya 2023-2024 sistem alabilirsin dediğim gibi ya çok pazarlık yapman lazım yuzsuz gibi ya da böyle düşük sisteme cok para vererek parani eritirsin ilk sahibi olmasi calinti olmamasina tekabül eder hem.
uyguna ürün bulmak mesele iken bir de bir sürü detaydan bahsediyorsunuz bahsettiğim gibi 20.000 TL’ye bu iki sistemden hangisi alınır onun cevabını arıyorum öncelikle diğer detay ve bilgilendirmeleriniz faydalı testler vesaire kabul eder ise çok gerekli ise rica ederiz arkadaştan bu iki sistemden hangisi mantıklı arkadaşlar haber bekliyor alacak mısınız diye sadece kasaların fiyatı 20.000 diye https://shbd.io/s/vfJzXbkP ikinci sistem ise https://shbd.io/s/sjQiEvnB

Yukarıdaki biraz önce iletmiş olduğum iki bilgisayardan birini tavsiye ettiler birinin işlemcisi diğerine göre biraz geride olduğu bildirildi bir arkadaş tarafından ekran kartları aynı ama bu Gönderdiğiniz linkte bir çok bilgisayar var
Bide benim attığımdan bakın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,587
Üyeler
204,756
Son üye
CANNN777
Geri