Öneri Amazon Prime Alışveriş Festivali

Ben peş peşe kodları kampanya sanmıştım ama bariz sistem hatası mevcut. Millet deneye deneye kod buluyor. Platformu zarar ettirmeye / sorumlu personeli zarara uğratmaya belki kovulmaya kadar götürebilecek bir süreç bu. 300-500 lira ucuz almış olmak için bariz bir açığı suistimal etmeye gerek yok. Stanley siparişimi de iptal edeceğim.

Şaka bi yana ben işlem yapacaklarını düşünüyorum kimse kimseye böyle bişey yapmaz :/

3 kuponla termos almıştım onu iptal ettirmiyor amazon şuan :D

Ben peş peşe kodları kampanya sanmıştım ama bariz sistem hatası mevcut. Millet deneye deneye kod buluyor. Platformu zarar ettirmeye / sorumlu personeli zarara uğratmaya belki kovulmaya kadar götürebilecek bir süreç bu. 300-500 lira ucuz almış olmak için bariz bir açığı suistimal etmeye gerek yok. Stanley siparişimi de iptal edeceğim.
Hocam koskoca Amazon ne olacak sanki? Bu eğer bir hataysa bunu bir kişi değil bir ekip yapmıştır hepsini mi kovacaklar? 🤔

Banane kardeşim git ötede iptal et. Bu firmalara kim vuruyorsa allah razı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,279
Üyeler
204,661
Son üye
noxennn
Geri