Termos işi boş geldi.Sıkıntı çıkabilir diye mi almadınız yoksa başka sebep mi
Nası yani biraz daha açar mısınız hocam.İndirim kaplanının telegram grubunun sohbet kısmında yazdılar, teyit ettikten sonra yazdım buraya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben kodları girip fake ödeme yapıp sürekli yeni kod gelince girip fake ödeme yaparaktan bu kadar düşürdüm, yoksa kodlar çoktan havaya uçmuştu.
Kod mod kalmadı.Nası yani biraz daha açar mısınız hocam.
Arkadaşlar aktif kod varsa paylaşalım lütfen![]()
O nası oldu hocamZorlaya zorlaya 135 liraya bunu aldım, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kalan yarışmacılara da başarılar dilerim.
Alıntıyı görüntüle
Hocam bu kaplan nere ya özleden atarmısınız banaKaplan paylaşmış kodları alacak olan varsa alsın hemen biter
Bu kodalr nerden geliyorKod mod kalmadı.
Bu 700'e geldi ama elektrikli Bosch falan istiyordum çünkü bu şarjlılar çok güçsüz oluyor iptal mi etsem bilemedim..Şu ürün:
7GO 7CW02 Akülü Şarjlı Yüksek Basınçlı Araç ve Bahçe Yıkama Temizleme Tabancası 18000 RPM Fırçasız Motor 203 PSI Maksimum Basınç 2x Li-ion Batarya USB-C Hızlı Şarj 5m Hortum Köpük Tabancası : Amazon.com.tr: Bahçe
7GO 7CW02 Akülü Şarjlı Yüksek Basınçlı Araç ve Bahçe Yıkama Temizleme Tabancası 18000 RPM Fırçasız Motor 203 PSI Maksimum Basınç 2x Li-ion Batarya USB-C Hızlı Şarj 5m Hortum Köpük Tabancası : Amazon.com.tr: Bahçewww.amazon.com.tr
Aynen öyle millet indirimli ürünü bıraktı kod aramaya başladıBu işin tadı kaçtı Muhsin
Ben termos dışında aldım. Kargo kodları oluşmuş. Akşama belli olurÜrünler gelir mi ? İptal mi gelir ^^