40 Bin TL F/P Ders İçin Tablet Önerisi

hamzasrq

80+
Reaksiyon skoru
20
Bütçe
40000
30-40 arası bütcem var genel olarak bu fiyatta kaliteli ekranlar bulunmuyor geneli lcd 1-2ay önceki fiyatlara bakilirsa baya pahalanmışlar önericeğiniz bir tablet varmı bütceyi aşmadan

Ayrıca kalem ve touchpadli klavyeleri varsa memnun olurum

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Magic pad 4 al kalem klavye adaptör içinden çıkıyor
Bunun dışında bu bütçeye çok öneri yaparım ama çoğu mantık dışı, f/p değil + Samsung tarafında klavyeli kılıf yok

Pad 10 alıp yanına kalem alırsan oyun da oynamayacaksan tüm işini görür hem de klavye kalem dahil 18500 e gelir. Dediğin gibi çoğu benzer ekrana sahip bence ders not için sırf işlemcisi güçlü diye 40k tablete vermeye gerek yok ki bu tablet ses olarak çoğu 30k lık tableti ikiye katlar. Zaten tablette ders not için gayet yeterli bir donanım var ama ben 30 40 arası bakıyorum dersen başka

Son düzenleme:
Magic pad 4 al kalem klavye adaptör içinden çıkıyor
Bunun dışında bu bütçeye çok öneri yaparım ama çoğu mantık dışı, f/p değil + Samsung tarafında klavyeli kılıf yok

Pad 10 alıp yanına kalem alırsan oyun da oynamayacaksan tüm işini görür hem de klavye kalem dahil 18500 e gelir. Dediğin gibi çoğu benzer ekrana sahip bence ders not için sırf işlemcisi güçlü diye 40k tablete vermeye gerek yok ki bu tablet ses olarak çoğu 30k lık tableti ikiye katlar. Zaten tablette ders not için gayet yeterli bir donanım var ama ben 30 40 arası bakıyorum dersen başka
Klavye ve kalemi ayrida alabilirim almışkende uzun ömürlü olsun yıllar sonra filim dizi izlerken sinir krizi gecirtmesin

Xiaomi tarafinda bir kac model var ama ekran kalitelerini bilmiyorum iyi mi? kötümü pad 8/pad 8 pro vardi onlari önerir misiniz?. Donanim olarak çok iyi gözüküyor ama genel olarak oyun oynayacağim başka cihazlarim var

Klavye ve kalemi ayrida alabilirim almışkende uzun ömürlü olsun yıllar sonra filim dizi izlerken sinir krizi gecirtmesin

Xiaomi tarafinda bir kac model var ama ekran kalitelerini bilmiyorum iyi mi? kötümü pad 8/pad 8 pro vardi onlari önerir misiniz?. Donanim olarak çok iyi gözüküyor ama genel olarak oyun oynayacağim başka cihazlarim var
Oyun oynamayacaksan bu tablet de seni yıllarca götürür
Xiaomi güzel ama pro modelini kalem klavye ile alınca 39k falan yapıyor. Dediğim gibi bu bütçeye çıkıyorsam ekran işlemci ses vb olsun direkt Magic pad 4 alırım
Bence oyun oynamayacaksan bu kadar işlemciye yüklenmene gerek yok. F/p olsun dedigin için bunu diyorum

Son düzenleme:
Oyun oynamayacaksan bu tablet de seni yıllarca götürür
Xiaomi güzel ama pro modelini kalem klavye ile alınca 39k falan yapıyor. Dediğim gibi bu bütçeye çıkıyorsam ekran işlemci ses vb olsun direkt Magic pad 4 alırım
Bence oyun oynamayacaksan bu kadar işlemciye yüklenmene gerek yok. F/p olsun dedigin için bunu diyorum
Pad 4 47k dan başlıyor

Pad 4 47k dan başlıyor
44 olması lazım

Neyse özetle ben senin dizi film ve medya tüketimi odaklı olduğunu nadiren/arada klavye ve kalemini de kullanırım kafasında olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen ekran kalitesi olarak daha iyi diye Xiaomiye yöneldin ,öyle de, ama senin kullanım için bence iki katından fazla farkı vermeye değmez. Çok oyun oynayacağım desen ayrı ama pad 10 da alsan not video için pad 8 kadar götürür. Ekranının büyük olması da dizi film için ayrı+ ama pad 8 de kağıt üstünde güzel cihaz. Başlığa f/p olsun dediğin için bu öneriyi yaptım son karar senin tabii :D

Son düzenleme:
44 olması lazım

Neyse özetle ben senin dizi film ve medya tüketimi odaklı olduğunu nadiren/arada klavye ve kalemini de kullanırım kafasında olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen ekran kalitesi olarak daha iyi diye Xiaomiye yöneldin ,öyle de, ama senin kullanım için bence iki katı farkı vermeye değmez. Çok oyun oynayacağım desen ayrı ama pad 10 da alsan not video için pad 8 kadar götürür. Ekranının büyük olması da dizi film için ayrı+ ama pad 8 de kağıt üstünde güzel cihaz. Ben başlığa f/p olsun dediğin için bu öneriyi yaptım son karar senin tabii :D
Anladım teşekkürler bakalım almış olurum önümüzdeki hafta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,354
Üyeler
204,692
Son üye
mamireissss
Geri