ALEOT
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
şu an bunu düşünüyorum ama emin değilim youtube'da çok fazla kötü yorumu var sadece cs2 ve günlük işlerim için kullanıcağım
Laptop diyorsa laptop istiyordur aga ezber gibi masaüstü deyip durmayin nasıl taşıcan koca kasayilaptop şart değilse masaüstü al %40-50 performans farkı oluyor ben laptop aldım pişman oldum.
eğer taşıması gerekiyorsa şarttır demektir. ne okuduğunu bilmeden bana artist artist cevap verme sabah sabah adamımı delirtme.Laptop diyorsa laptop istiyordur aga ezber gibi masaüstü deyip durmayin nasıl taşıcan koca kasayi
laptop diyorsa zaten taşıyacağını varsayiyorum zaten bu ne agresiflik olmeğer taşıması gerekiyorsa şarttır demektir. ne okuduğunu bilmeden bana artist artist cevap verme sabah sabah adamımı delirtme.
hayır adama bi öneride bulunmamışsın bana yazıyon. ben kendim yaşadım keşke banada biri bunu deseydi almazdım knk valoranta tilt olmuştum sana denk geldi kusura bakma dfgshdfshdlaptop diyorsa zaten taşıyacağını varsayiyorum zaten bu ne agresiflik olm
canımsın knk hemen yukardaki önerilerin aynısını yazmiyim diye like attım ztnhayır adama bi öneride bulunmamışsın bana yazıyon. ben kendim yaşadım keşke banada biri bunu deseydi almazdım knk valoranta tilt olmuştum sana denk geldi kusura bakma dfgshdfshd
Kanka bütçeyi ne kadar düşük tutarsam benim için o kadar iyi ama tavsiyen için teşekkürler.V15/16 serileri alınmaz. Plastik kasa gelir ve soğutması berbat. Ayrıca fanlar ses duvarını aşacak tarzda bağırıyor.
Üzerine 7k daha koyabiliyorsanız:
Onun yerine bunu alın.
şu an bunu düşünüyorum ama emin değilim youtube'da çok fazla kötü yorumu var sadece cs2 ve günlük işlerim için kullanıcağım
4050 ye 40 - 42 k dan fazla verilmez. Üstelik ekranı da %45NTSC ve pil kapasitesi 56Wh. Asus diye önermeyin şöyle cihazları.V15/16 serileri alınmaz. Plastik kasa gelir ve soğutması berbat. Ayrıca fanlar ses duvarını aşacak tarzda bağırıyor.
Üzerine 7k daha koyabiliyorsanız:
Attığınız laptop Clevo kasa. Sürekli thermal throttling yaşayacak. Fanları yetersiz ve kendini soğutamayacak. NTSC oranı %45. Bir laptopu gömerken düzgün laptop önerin ve önerdiğinizi iyi araştırın. Önünüze gelen her 5050'yi önermeyi bırakın. Harici olarak servisi yüzünden yine alınmaz.Onun yerine bunu alın.
![]()
Erazer Scout 15 E1 MD62765 Laptop
Erazer Scout 15 E1 MD62765 Laptop[kodu] detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
4050 ye 40 - 42 k dan fazla verilmez. Üstelik ekranı da %45NTSC ve pil kapasitesi 56Wh. Asus diye önermeyin şöyle cihazları.
Bütçesi artmıyorsa daha mantıklı bir seçeneği yok. Clevo kasa olması kötü olduğu anlamına gelmez. Alman monsteri diyebiliriz bu cihaza. Yetkili servisi de HP ve Lenovo cihazlara bakan BDH bilişim. Bu forumda asus laptopuna haftalarca anakart bekleyenleri de gördüm yani her markanın servisinde bu tarz sıkıntılar olabiliyor. Üzgünüm ama bana bir şey öğretebilecek konumda değilsin. Bu paraya 5050li monster olsa onu öneririm. Markası asus diye %45 ntsc çöp ekran ve 56wh bataryalı üstüne üstlük 4050li (65+25W lık bir 4050 tam güç bile değil) bir cihaz önermem.Attığınız laptop Clevo kasa. Sürekli thermal throttling yaşayacak. Fanları yetersiz ve kendini soğutamayacak. NTSC oranı %45. Bir laptopu gömerken düzgün laptop önerin ve önerdiğinizi iyi araştırın. Önünüze gelen her 5050'yi önermeyi bırakın. Harici olarak servisi yüzünden yine alınmaz.
Bu arkadaşımızın yaptığı makaleyi okursan neden alınıp alınmadığını daha detaylı öğrenirsin.
Rehber: Erazer Deputy Gaming Laptop Neden Alınmamalı?
Giriş ''Neden alınmamalı?'' serimize devam ediyoruz. Bugünün kurbanı Erazer Deputy. Uzun tutmadan genel hatlarıyla anlatalım. Neden Alınmamalı? Eyvallah, RTX 4060 ve RTX 5060 ekran kartlı modelleriyle ilk bakışta oldukça cazip görünüyor, fiyat olarak da uygun olduğunu düşünürsek, tabii son...techolay.net