NZXT N9 X870E 8000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 WIFI7 M.2 RGB Beyaz ATX Anakart | ITOPYA
NZXT N9 X870E 8000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 WIFI7 M.2 RGB Beyaz ATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile N9-X87XT-W1 ITOPYA'da
www.itopya.com
www.itopya.com
Kaplan geç kaldı![]()
NZXT N9 X870E 8000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 WIFI7 M.2 RGB Beyaz ATX Anakart | ITOPYA
NZXT N9 X870E 8000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 WIFI7 M.2 RGB Beyaz ATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile N9-X87XT-W1 ITOPYA'dawww.itopya.com
kaplan buradan görüp attıKaplan geç kaldı![]()
Sen benim kanal görsen hep kasa, PSU, soğutma, monitör, anakart indirim yapılıyor. Ram, SSD, gpu, yalandan fiyat düşürüyorlarİyi fiyat, ama farkettiniz mi hep anakart, monitör, sıvı soğutma, kasalarda indirim oluyor. Artık yalandan bile ekran kartlarına indirim gelmiyor eskiden 70 bin üstünü çizip örneğin 50 bin yaparlardı ( gerçek ederi 50 bin olmasına rağmen ) onu bile yapmıyorlar.
Biliyorum hocam takip ediyorum seni telegramdan, beyaz 5080 rog astral veya msi gaming trio oc arıyorum ben de ama bulamıyorumSen benim kanal görsen hep kasa, PSU, soğutma, monitör, anakart indirim yapılıyor. Ram, SSD, gpu, yalandan fiyat düşürüyorlar