❌İndirim Bitti! NZXT N9 X870e 8000mhz(Oc) Ddr5 Soket Am5 Wıfı7 8.999₺

itopik saatler indiriminde bu fiyata düşmüş bide açıl susam etkinliği var bunların orda 13999 e düşürmüşler komedi gibi şirket

İyi fiyat, ama farkettiniz mi hep anakart, monitör, sıvı soğutma, kasalarda indirim oluyor. Artık yalandan bile ekran kartlarına indirim gelmiyor eskiden 70 bin üstünü çizip örneğin 50 bin yaparlardı ( gerçek ederi 50 bin olmasına rağmen ) onu bile yapmıyorlar.

tek stok muhtemelen iade edilen ürünü koydular. Geçen forumda birine denk gelmişti. Alan arkadaş bilgi verirse fena olmaz

umarım alabilen olmuştur fiyat buna yakın seviyeye düşmüştü daha önce

İyi fiyat, ama farkettiniz mi hep anakart, monitör, sıvı soğutma, kasalarda indirim oluyor. Artık yalandan bile ekran kartlarına indirim gelmiyor eskiden 70 bin üstünü çizip örneğin 50 bin yaparlardı ( gerçek ederi 50 bin olmasına rağmen ) onu bile yapmıyorlar.
Sen benim kanal görsen hep kasa, PSU, soğutma, monitör, anakart indirim yapılıyor. Ram, SSD, gpu, yalandan fiyat düşürüyorlar

valla öyle böyle şöyle aldım sonunda arkadaşlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir durum olursa buradan haber ederim.

Yahu arkadaş bu anakarta 3. niyetlenmem falan herhalde. Her indirimde kaçırıyorum. Bu defa hiç durmamış zaten, dediğiniz gibi iade olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,030
Üyeler
204,593
Son üye
DoğruAdres
Geri