asdasdasds
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 223
Masaüstünden siteye bakınca fark ettim siteye girince benim bilgisayar neden deli gibi fan açıyor? Böyle bir web sitesi niye böylesine kaynak çekiyor?
Hocam daha önce de yazmıştım sayfayı aşağı kaydırırken üstteki ada gizlenmiyordu elin değmişken onu da düzeltirsen güzel olur.bu hafta kampanya öncesi biraz düzesniz olacak site ufak tefek geliştirmeler yapıyorum akakçe ve epey fiyat grafiği eklemeye çalışıyorum yetiştirebilirisem
Hocam hangi site acababu hafta kampanya öncesi biraz düzesniz olacak site ufak tefek geliştirmeler yapıyorum akakçe ve epey fiyat grafiği eklemeye çalışıyorum yetiştirebilirisem
ekran görüntüsü ile anlatır mısın anlamadım neyi kastettiğiniHocam daha önce de yazmıştım sayfayı aşağı kaydırırken üstteki ada gizlenmiyordu elin değmişken onu da düzeltirsen güzel olur.
Hocam hangi site acaba
ekran görüntüsü ile anlatır mısın anlamadım neyi kastettiğini![]()
farkettim şimdi tamam hallederim onuda teşekkürler
Teşekkürler.
15 e yapışıyorum valla çekerimfarkettim şimdi tamam hallederim onuda teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
bu hep 20den düşüyordu acaba 15e düşer mi 18. yıl ayağına
Oyunlarda 9600x 9700x gibi ama renderda hayvani bir performansı var. Birkaç ay önce her yerde 15kdan satılıyordu ne oldu da fiyatı arttı acaba?15 e yapışıyorum valla çekerim