Hangisi daha iyidir ?

Reaksiyon skoru
3

Bence 1. daha mantıklı ama acerlerde kronik ısınma sorunu var altina ekstra soğutucu öneririm

kaynak belirtebilir misiniz ? kronik ısınmaya ben hiç rastlamadım internette ve neden 1. daha mantıklı ?
1. Nin ekran karti daha iyi “bence” laptop ekran kartlari hakkinda pek bir bilgim yok ama mx110 kötü onu biliyorum kendim de acer laptop kullaniyorum içini yeni temizlettim hatta termal macun falan degisti yinede ısınıyor ısınıyor dediğim öyle aşırı derecede değil olmasinin 5-7 derece üstü siz ne için kullanacaksınız bu laptoplari
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1. Nin ekran karti daha iyi “bence” laptop ekran kartlari hakkinda pek bir bilgim yok ama mx110 kötü onu biliyorum kendim de acer laptop kullaniyorum içini yeni temizlettim hatta termal macun falan degisti yinede ısınıyor ısınıyor dediğim öyle aşırı derecede değil olmasinin 5-7 derece üstü siz ne için kullanacaksınız bu laptoplari
Ve acer kullanan arkadaşlarım da var onlarinki de ısınıyor

dostum ben kendime değilde bir abime alacağım. kendisi mimarlık okuyor. photoshop gibi vb. uygulamalar kullanacak ve lol, csgo, gta5 gibi oyunlar oynamayı düşünüyor. zaten çok da bi beklentisi yok kendisinin bu özelliklerle ve fiyat aralığında. sadece 2 leptop arasında kalmıştık ve sanırım acer'i alacağız.
ısınma dereceleri nelerdir ? söyleyebilir misin ?

bu pc ile aynı mı özellikleri bide ? çünkü bunun içerisinde u tabanlı düşük tdpli bir işlemci var.

dostum ben kendime değilde bir abime alacağım. kendisi mimarlık okuyor. photoshop gibi vb. uygulamalar kullanacak ve lol, csgo, gta5 gibi oyunlar oynamayı düşünüyor. zaten çok da bi beklentisi yok kendisinin bu özelliklerle ve fiyat aralığında. sadece 2 leptop arasında kalmıştık ve sanırım acer'i alacağız.

bu PC ile aynı mı özellikleri bide ? çünkü bunun içerisinde u tabanlı düşük tdpli bir işlemci var.
Temizlettirdikten sonra bakmadim sicakliklara ama oyun oynamiyorum zaten ben internette takiliyorum öyle max 55 taş çatlasın 60 derece olmustur ama ben olsam bende acer alirdim

bu PC ile aynı mı özellikleri bide ? çünkü bunun içerisinde u tabanlı düşük tdpli bir işlemci var.
Benimki eski bir laptop i7 2670qm 8gb ram gt540m 2gb var

Temizlettirdikten sonra bakmadim sicakliklara ama oyun oynamiyorum zaten ben internette takiliyorum öyle max 55 taş çatlasın 60 derece olmustur ama ben olsam bende acer alirdim
gayet normaldir bence bu sıcaklıklar bu arada. internetten videosunu buldum adam gta5, pubg oyunlarını oynayıp, msi afterburner testini yapıyor ve sıcaklık değerleri gayet tatmin edici. bakmanı tavsiye ederim.

teşekkürler yorumun için :)

Benimki eski bir laptop i7 2670qm 8gb ram gt540m 2gb var
dostum :D senin leptopundaki işlemci tdp si 45 watt yalnız. bu 25 watt :D bence gayet normal. kronik ısınmasının olması mümkün değil.

gayet normaldir bence bu sıcaklıklar bu arada. internetten videosunu buldum adam gta5, PUBG oyunlarını oynayıp, msi afterburner testini yapıyor ve sıcaklık değerleri gayet tatmin edici. bakmanı tavsiye ederim.

Yok normal zaten ona bir şey demiyorum sıcaklıklar gayet güzel ama pc den pcye değişebilri işlemciye göre falan benim kardesimde de laptop var o oyun oynamasina rağmen max 67 falan görüyor onun için demiştim

Yok normal zaten ona bir şey demiyorum sıcaklıklar gayet güzel ama PC den pcye değişebilri işlemciye göre falan benim kardesimde de laptop var o oyun oynamasina rağmen max 67 falan görüyor onun için demiştim
teşekkür ederim yorumun ve ilgin için ama sıcaklık değerleri leptoplar için gayet normal duruyor.

gayet normaldir bence bu sıcaklıklar bu arada. internetten videosunu buldum adam gta5, PUBG oyunlarını oynayıp, msi afterburner testini yapıyor ve sıcaklık değerleri gayet tatmin edici. bakmanı tavsiye ederim.

dostum :D senin leptopundaki işlemci tdp si 45 watt yalnız. bu 25 watt :D bence gayet normal. kronik ısınmasının olması mümkün değil.
Dogru aslında yani kronik dediğim hem temizlettirdigim kisi bana acerler isiniyor demişti hemde kullanan arkadaşlarım isiniyor diyirdu altinda sogutucu var birde benim laptopun

Dogru aslında yani kronik dediğim hem temizlettirdigim kisi bana acerler isiniyor demişti hemde kullanan arkadaşlarım isiniyor diyirdu altinda sogutucu var birde benim laptopun
Birde biraz arastirma yapmıştım orda da okumustum ısınıyor diye

Birde biraz arastirma yapmıştım orda da okumustum ısınıyor diye
anladım dostum ilgi ve hızlı cevapların için teşekkür ederim :)

Geri