Bisiklet ile Kaç Km Hızla Giderim?

Disk freni o kadar önemsemeyin diske toz çamur bir şey yapışırsa fren düzgün çalışmıyor V-Fren o yönden iyi ve Diskin bakımları biraz emek ister yani o kadar abartmayın gözünüzde Disk freni ama yol bisikleti ile hız yapabilirsin, Dağ bisikletinde süspansiyon olduğu için hız yapmanız zorlaşır.
O zaman bana bi yol bisikleti önerirmisin?
max bütçe 1900.

Ben yokuş aşağı 60km/s hız görmüştüm dağ bisikleti ile

ip ile bağlı değil rüzgar direncini yenmek için bağlamışlar yoksa adam o hızda bisikletin üzerinde duramaz ama sen yokuş zorlasan taş çatlasa 40-50 yaprsın oda baya eğimli ve uzun yokuş olursa

ip ile bağlı değil rüzgar direncini yenmek için bağlamışlar yoksa adam o hızda bisikletin üzerinde duramaz ama sen yokuş zorlasan taş çatlasa 30 yaprsın oda baya eğimli ve uzun yokuş olursa
Ben yokuşta 60 yaptım

ip ile bağlı değil rüzgar direncini yenmek için bağlamışlar yoksa adam o hızda bisikletin üzerinde duramaz ama sen yokuş zorlasan taş çatlasa 40-50 yaprsın oda baya eğimli ve uzun yokuş olursa
280 km hızmı :oops: :oops:

Ben de yapmışımdır belki 70'e çıkmışdır gösterge yoktu ama burada bir yokuş var bitmek bilmiyor :D
Ben 1.5KM lik yokuştan inmiştim arabalarla aynı hızdaydım hatta geçiyordum hız göstergesi de vardı

Bunu almayı düşünüyorum.
Dağ bisikleti almışsın bisiklet iyi disk frende var bu da artı
Ama şehirde süreceksen dağ.bisikleti niye alıyorsun ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CJ dostum bizim mahallede vardı bir yerde bisiklet arkadaşa onu verelim mi sürsün. :D
Hayır dostum o benim bisikletim😠

Dağ bisikleti almışsın bisiklet iyi disk frende var bu da artı
Ama şehirde süreceksen dağ.bisikleti niye alıyorsun ki
Amasörü ve disk freni olduğu için almak istedim fakat yol bisikletimi alsam acaba diye aklım karıştı ankarada yaşıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,892
Üyeler
184,993
Son üye
B12Pixi
Geri