Yeni sistem topladım açılmıyor

morkkoc

80+
Reaksiyon skoru
27
Arkadaşlar videodada görüldüğü gibi sistem görüntü vermiyor böyle bir sorun var. Ekran kartı hariç her şeyimi internetten sıfır aldım. Hiçbir şekilde görüntü yok. Videoda belli olmamış ama taktıktan sonra başlattığımda çok hafif bir ışık yanıp hemen sönüyor. Elimde başka Power ve ekran kartı olmadığı için deneyemiyorum. Ramleri tek tek ve çift takarak tüm kombinasyonları denedim lakin sonuç aynı. İşlemciyi de doğru taktım hep uğraşırım zaten anlıyorum toplamaktan falan ama sizce sorun donanımsal olarak ramlerden kaynaklı mı ekran kartından mı vs. Yardımlarınıza önerililerinize açığım teşekkür ederim şimdiden.
Sistem: 1600 AF, B450M S2H, Gigabyte Gaming RX580 4 GB, 2x8 16 GB Corsair 3200MHz, Sharkoon SHP 650 V2 80+

Tüm kablolama vs en az 50 kere kontrol ettim. Bu arada 1600ün kendi içinde gpu su olmadığını biliyorum görüntü zaten vermez onboard tan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kablolamayı bir kontrol ediniz. Psu markası ve ismi nedir acaba ? Bir de ekran kartını çıkarıp tamamen, onboard yani anakart üzerinden görüntü almayı deneyebilirsiniz

Profilie tıklayıp konuşma başlat dersen yardımcı olabilirim.

Psu markam yazıyor sharkoon shp 650 v2 80+

Profilie tıklayıp konuşma başlat dersen yardımcı olabilirim.

Mobilde göremedim siz bana atarsanız dönüş sağlarım

Ekran kartını farklı bir sistemde denedin mi? Yani sıfır almadığını söylüyorsun deneyerek mi aldın?

Hocam psu yu kapatıp güç tuşuna 1 dakika kadar basın sonra 20 saniye bekleyip psu yu açın ve sistemi başlatın büyük ihtimalle statik dolmuş sisteminiz

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekran kartını farklı bir sistemde denedin mi? Yani sıfır almadığını söylüyorsun deneyerek mi aldın?

Aldığım arkadaş çalıştığını söylemişti şimdilik başka denemeye kart bulamadım fakat diğer seçeneklerin çoğunu denedim.(ram psu vs)

Hocam psu yu kapatıp güç tuşuna 1 dakika kadar basın sonra 20 saniye bekleyip psu yu açın ve sistemi başlatın büyük ihtimalle statik dolmuş sisteminiz

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Deniyorum şimdi

Geri