Bizde port yok bodrum katından kablo geliyor bizim eve bizde mümkün mü?Port sayınız 1 ise mümkün olduğunu sanmıyorum.
Apatmanın girişinde genelde bir kutu olur. Oradan bakıp sizin adınıza olan portları görebilirsiniz. Siz yine de bir servis sağlayıcısını arayıp sorun. Belki onlar sistemden görebilirler.Nerden öğrenebilirim kaç port olduğunu?
Binanın önünde büyük kutu var her binaya ondan gidiyor. Servis sağlayıcısını arayıp sorarım teşekkürlerApatmanın girişinde genelde bir kutu olur. Oradan bakıp sizin adınıza olan portları görebilirsiniz. Siz yine de bir servis sağlayıcısını arayıp sorun. Belki onlar sistemden görebilirler.
İşte bodum katından gelen kablo nereden çıkıyor o önemli. Port oradadır.Bizde port yok bodrum katından kablo geliyor bizim eve bizde mümkün mü?
Mesela benim oturduğum evin iki adet kapı numarası var. İkisi de benim üzerime. Eskiden iki ayrı daireymiş. Bu yüzden iki abonelik hakkım var. Sizde de benzer bir durum olabilir. Sormak lazım.Binanın önünde büyük kutu var her binaya ondan gidiyor. Servis sağlayıcısını arayıp sorarım teşekkürler
Kablo kapaklarını gizleyen yer var her odada var daire girişinden çıkıyor direk modem de orda.İşte bodum katından gelen kablo nereden çıkıyor o önemli. Port oradadır.
Modeme gelen kablonun nereden geldiği önemli.Kablo kapaklarını gizleyen yer var her odada var daire girişinden çıkıyor direk modem de orda.
İşte bodrum da elektrik odasında dedigin kutu var ordan geliyor bizim evden çıkıyor modeme bağlanıyor.Modeme gelen kablonun nereden geldiği önemli.