Aynı Daireye 2. İnternet

sefagkts

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
159
Aktif olarak TTNET kullanıyorum ve sözleşmesinden dolayı iptal edemiyorum. Aynı daireye 2. bir internet alma şansım varmı olur mu böyle bir şey?

Nerden öğrenebilirim kaç port olduğunu?
Apatmanın girişinde genelde bir kutu olur. Oradan bakıp sizin adınıza olan portları görebilirsiniz. Siz yine de bir servis sağlayıcısını arayıp sorun. Belki onlar sistemden görebilirler.

Fazladan port genelde olmuyor ama yine de sormaktan zarar gelmez

Apatmanın girişinde genelde bir kutu olur. Oradan bakıp sizin adınıza olan portları görebilirsiniz. Siz yine de bir servis sağlayıcısını arayıp sorun. Belki onlar sistemden görebilirler.
Binanın önünde büyük kutu var her binaya ondan gidiyor. Servis sağlayıcısını arayıp sorarım teşekkürler

Sanmıyorum

Binanın önünde büyük kutu var her binaya ondan gidiyor. Servis sağlayıcısını arayıp sorarım teşekkürler
Mesela benim oturduğum evin iki adet kapı numarası var. İkisi de benim üzerime. Eskiden iki ayrı daireymiş. Bu yüzden iki abonelik hakkım var. Sizde de benzer bir durum olabilir. Sormak lazım.

İşte bodum katından gelen kablo nereden çıkıyor o önemli. Port oradadır.
Kablo kapaklarını gizleyen yer var her odada var daire girişinden çıkıyor direk modem de orda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,185,684
Üyeler
188,147
Son üye
furkandundar
Geri