yani daha önce çok para verip kablosuz mouse kullanmadım dedikleri kadar rahat mı onu merak ediyorumEğer kablosuza ihtiyacınız var ise G305 gayet iyidir ama V2'yi öneririm.
Sizin tercihinize kalmış bir durum bu.
yani rahat diyorsunuzBence Deathadder V2 daha iyi olur, zaten SpeedFlex kablo cidden yokmuş gibi, Viper Mini kullandığım için diyorum bunu.
Evet ama Deathadder V2, G305 Lightspeed'e göre ama çok daha büyük bir mouse.yani rahat diyorsun
19 10 el boyutum var bir de viper kullanıyormuşsunuz rattle sorununu yaşadınız mı ?Evet ama Deathadder V2, G305 Lightspeed'e göre ama çok daha büyük bir mouse.
İlk başta mouse'un boyutuna şekline göre mouse seçilir, sonra sensör ve diğer özellikler.
19x10 cm'e Deathadder V2 sanki büyük gibi.19 10 el boyutum var
Viper Mini kullanıyorum, öyle bir sorun yaşamadım, umarım da yaşamambir de viper kullanıyormuşsunuz rattle sorununu yaşadınız mı ?
İnşallah olmaz19x10 cm'e Deathadder V2 sanki büyük gibi.
G305 Lightspeed tam oturur eline.
Viper Mini kullanıyorum, öyle bir sorun yaşamadım, umarım da yaşamam.
Viper kullananlarda oluyor o, Viper Mini'de olmaz umarım.
rocket jump ninja sitesinde ilk sırada o var çok sıkıntı olurmu palm tutuyorum19x10 cm'e Deathadder V2 sanki büyük gibi.
hem fiyatıda şuan uygunİnşallah olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rocket jump ninja sitesinde ilk sırada o var çok sıkıntı olurmu palm tutuyorum
Viper Ultimate varrocket jump ninja sitesinde ilk sırada o var çok sıkıntı olurmu palm tutuyorum
ilk sırada dediğim bana uygun mouselardaViper Ultimate var.
Bence pek sıkıntı olmaz ya, düzgün kullandıktan sonra öyle oluyorsa mouse'un kendisi sıkıntılıdır.