HepsiBurada üzerinden 2 gün önce Asus vg259qm 24.5 280hz adlı monitörünü aldım. Monitörde ölü pixel sorunu çıktı, ölü pixeli düzeltebileceğim, site, program vs var mı? Ya da direk servise mi vereyim?
Ekran kartına sorun olabilir mi? Driver sıkıntısı gibiDirek servise verin, monitörün normal halini beğenmediyseniz iade edip farklı modeller alabilirsin.
14 gün geçmemiş, iade edip yenisini almak daha hızlı olur gibi.
Ekran kartından dolayı ölü piksel olmaz.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartına sorun olabilir mi? Driver sıkıntısı gibi
Teşekkür ederim.Ekran kartından dolayı ölü piksel olmaz.
Hepsi Burada üzerinden iade talebi oluşturduğumda, ölü pixel sayısının önemi var mı peki? Başka forumlarda 3 - 4 pixel ölü olması gerekli gibi bir şey okumuştumDirek servise verin, monitörün normal halini beğenmediyseniz iade edip farklı modeller alabilirsin.
14 gün geçmemiş, iade edip yenisini almak daha hızlı olur gibi.
14 Gün geçmediği için koşulsuz iade kabul ediliyor, normalde ise 3 ölü pikselden sonra değişim oluyor.Hepsi Burada üzerinden iade talebi oluşturduğumda, ölü pixel sayısının önemi var mı peki? Başka forumlarda 3 - 4 pixel ölü olması gerekli gibi bir şey okumuştum
Teşekkür ederim14 Gün geçmediği için koşulsuz iade kabul ediliyor, normalde ise 3 ölü pikselden sonra değişim oluyor.
Peki, ben monitörü indirimdeyken almıştım 2900 TL'ye iade yaparalarsa 2900 TL mi gelecek yoksa monitörün indirimsiz fiyatı mı gelecek?14 Gün geçmediği için koşulsuz iade kabul ediliyor, normalde ise 3 ölü pikselden sonra değişim oluyor.
Teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki, ben monitörü indirimdeyken almıştım 2900 TL'ye iade yaparalarsa 2900 TL mi gelecek yoksa monitörün indirimsiz fiyatı mı gelecek?
Faturaya yansıyan fiyat gelir, 2900TL bir tık pahalı, daha ucuz modellere yönelip paranı cebinde tutabilirsin. Monster Aryond monitörünün stoklara gelmesini de bekleyebilirsin.Teşekkür ederim
Peki, ben monitörü indirimdeyken almıştım 2900 TL'ye iade yaparalarsa 2900 TL mi gelecek yoksa monitörün indirimsiz fiyatı mı gelecek?
Ya da direk aynı monitörle değişim yaparlar mı?