Nemesis007
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Rx580 kullanıyorum PUBG Lite oynarken çok fazla ses çıkarıyor. Kullanan var mı? Acaba ekran kartımı sorunlu.
MSI ARMOR mu*Rx580 kullanıyorum PUBG Lite oynarken çok fazla ses çıkarıyor. Kullanan var mı? Acaba ekran kartımı sorunlu.
Masaüstüne geçince yani ekran kartı yükte değilken ses çıkarmıyor ise, ve yükte çıkan sesler tiz "tısssss tıs tısss" gibi tuhaf sesler ise Coil Whine var demektir, aynı durum benim RX 580 dede mevcut, Çok rahatsız etmiyorsa takmayın performansa veya karta herhagi bir zararı yok.Rx580 kullanıyorum PUBG Lite oynarken çok fazla ses çıkarıyor. Kullanan var mı? Acaba ekran kartımı sorunlu.
MSI ARMOR mu*
Masaüstüne geçince yani ekran kartı yükte değilken ses çıkarmıyor ise, ve yükte çıkan sesler tiz "tısssss tıs tısss" gibi tuhaf sesler ise Coil Whine var demektir, aynı durum benim RX 580 dede mevcut, Çok rahatsız etmiyorsa takmayın performansa veya karta herhagi bir zararı yok.
bende de Nitro+ var ancak ses sorunu yok dostum belki psikolojik olabilir?sapphire nitro+ rx 580 8gb
Sorun fan sesi mi yoksa coil whine sesi mi?Rx580 kullanıyorum PUBG Lite oynarken çok fazla ses çıkarıyor. Kullanan var mı? Acaba ekran kartımı sorunlu.
Otomatik fan kontrolü ayarını aktif edersiniz kart duruma göre kendisini soğutacaktır.